_______________________________________________
Bönesidan

Om du vill lägga in ett böneämne så klicka på
http://kristusmissionen.se
så ber vi i Jesu namn för dig och ditt böneämne.

_______________________________________________


torsdag 24 december 2009

Bönesida - med förböner vi ber för dig

Klicka på http://kristusmissionen.se för att skriva in ditt böneämne.

Här kan du lägga in dina böneämnen så ber vi för dem i Jesu namn.

Kom gärna tillbaka hit när du fått dina böner besvarade och berätta om det! Du kan även hjälpa oss att be för alla böneämnen. Lägg till denna sida bland dina favoriter (CTRL+D)

När du lägger in dina böneämnen så undvik att nämna personnamn eller annat som kan identifiera personer. Gud vet vem det gäller ändå.

Du får givetvis även lägga in dina egna böner här så hjälper vi dig att be för dem.

Gud välsigne dig
Kristusmissionen/ Jesus Prayer Request


Klicka på http://kristusmissionen.se för att skriva in ditt böneämne.

600 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 400 av 600   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Vore tacksam om ni ber för min kusin som tidigare inte trott på Gud men nu börjat sträcka sig efter honom. Hon har trassliga familjerelationer och hennes man är svårt sjuk. Vi tackar Gud för hans ingripande!! / M.E

Anonym sa...

Var är Du Gud? Varför dröjer bönesvaret? Min son mår sämre än någonsin nu. Du vet vilken ångest han har, när satan griper tag i honom och nu också har givit honom fysísk smärta. Du har ju lovat att hjälpa, när vi ber om något enligt Din vilja, så varför Herre måste min son lida så? Herre Jesus Kristus, han orkar snart inte mer. Kom till honom, kör ut satan och ge honom Din frid. Amen.

Anonym sa...

Jag ber för min vän A. Be, att hon blir frälst, be, att hon slutar trakassera folk, be, att hon slutar röka, be, att hon slutar utnyttja folk. Be, att hon blir frisk från sin sjukdom.

Anonym sa...

Be att Jesus befriar mig från slaveriet i onani. Trots att jag egentligen vill låta bli och har lovat Gud det, gör jag det gång på gång! Var ligger felet? Jag ångrar mig alltid efteråt! Men ändå... Jag har i panik bett om förbön hos många! Om Gud prövar mig, be att jag klarar prövningen och slipper detta slaveri!!!

Anonym sa...

JESUS HJÄLP MIG ! JAG MÅR JÄTTE DÅLIGT !!! KÄRA VÄNNER BE FÖR MIG !!! HAR PANIK ÅNGEST

Anonym sa...

Min hälsa och min fysik och mitt liv är det inte helt väl med ,som Gud skulle önska tror jag ...Och jag är inte heller helt trygg i tron på Gud och Guds Ord över....Men ber att Gud ska förbarma sig över mig om helt som Gud vill.. Så det blir helt väl med som Gud vill för gott i Jesus namn ,amen ??? Gud välsigne er dig och Guds frid !!! Ps 23 Ronny

några sekunder sedan · Kommentera

Anonym sa...

Let it be a prayer revivel evry place fore Israel and all pepole , and the churies , we Christian ,God??? And all Churies , and fore Israel and Usa and all Contryise, and Norway and Sweden ???And fore all life and earth God??? Abhouth youre blessed will afther youre word the bibel and workers toe the harverst and Churies of us Christian with leaders and healper afther youre hart God ...The Harvest is so big and it is soe few worker ...

And we some are ,not all of us is soe redy fore harvest ,and have come wrong in life , and have much problems, and suffers and done soe much wrong and problems for youe and other pepole and us self and life and other fore us and life and youe God ...And with in falsh teching and under falsh prechers and profets ...God have mercy with them and us and us all... And those some are on rigth ways toe ? And let us all be mercy with youe and evryone an us sealf and life ...And give us grace and heal and save and forgive and bless us and oher life and Life and earth and contrys... Some it will be beast evry place and in evry person and persons life, evry day and time? And fore ever and some true belivers savde toe youre children with eternerliye life in Youe God, and youe in us deare God in youre grace and true with youre erternerliye love Humbeal in the hollie spirits fruits? And soe we will youre will and foregive fore youe shuld forgive us to ??? More and more soe long we live and fore ever forgive mi God in Jesus namne , amen Ronny ps 23

Anonym sa...

Har stora problem med min ekonomi och är en troende
Min enda dotter ska gifta sig.
Har inte en krona att som skild/änka och mor bidra till bröllopet el fin bröllopsgåva.
Det är jag så smärtsamt ledsen för
Gud min enda hjälp.Tack ni som beder för mig.

Anonym sa...

Kära vänner. -Mitt liv är en hård kamp för att jag vill leva ett rent liv som kristen .. men jag har varit fast innan jag blev frälst tex. i porno, och filmer .. och det har blivit för mig som en kamp, fast jag är frälst, så ofta på natten när jag inte kan sova känner jag hårda frestelser att titta på bilder på Internet, och jag får fruktansvärda smärtor i mitt samvete, och till exempel panikångest, eftersom fruktan för helvetet är så chockerande känsla att jag inte kan stå ut med det .. (jag äter lugnande tabletter också bara av denna anledning) Jag tror att Jesus förlåter mina synder när jag syndat i ett svagt ögonblick .. Men jag vill verkligen inte längre göra detta synd. -Kan ni be för mig att jag får styrka och kraft att leva ett heligt liv, och att jag inte längre någonsin faller i denna synd. -Gud välsigne er alla som vill be-

Anonym sa...

Jesus Kristus, jag ber åter för min son, som nu söker hjälp hos en akupunktör mot sina otäcka energier i kroppen. Jesus, håll i akupunktörens händer, så att energierna försvinner. Amen.

Anonym sa...

Jag ber Liljan, att Jesus frälser henne och botar henne från sjukdomen. Amen.

Anonym sa...

Be för att vi får ut sanningen om "oneness blessings" som kommer från den indiska penninghungriga gurun Bhagavan Kalki med hans fru Amma, denna penninghungriga rörelse som långsamt tränger sig in i Svenska kyrkan, Ingemansson i P1, Thomas di Leva mm och därmed ges legitimitet.
Be för att rörelsen ska avslöjas och försvinna.

Winther sa...

För den som vill veta mer om Oneness finns en välskriven artikel här:
Ockultism smyger sig in i kyrkan. Oneness.

Anonym sa...

Herre välsigna ett brustet relation. Gör nytt och Låt denna relation alltid vara till välsignelse för min vän. Hela det som jag har gjort sönder och ge henne ersättande upplevelser och kom med din helande och läkande kraft in i denna relation och välsigna och låt din vilja ske.Hjälp mig att älska henne med din kärlek och vara till välsigne för henne alltid.Använda mig Jesus enligt din vilja.

Anonym sa...

Gud hör bön!
Min man och jag har fått en bättre relation. Jag är förvissad om att att Gud har gripit in.
Tack Jesus för bönesvar!
Fortsätt att be för att min man ska bli befriad helt från sin depression. Tack Jesus att du ger mig kraft och lugn att vänta på att du griper in och befriar min man från den bubbla han är i.
Halleluja!
Hälsar en troende hustru

Anonym sa...

Jag heter Stefan och vill ha en nära relation med Jesus som är Guds son och nära relation med människor. Jag vill att den helige Anden uppfyller mig. Jag vill ha olika nådegåvor såsom att tala profetiskt, tala och tyda tungotal,hjälpa och stödja människor, att kunna leda människor till Jesus, få större tro,kunna hela i Jesus namn. Att bli helad, min nacke, rygg, fötter, ögon, det onda som förföljer mig. Guds frid

Anonym sa...

Jag är frälst, gift och försöker att leva rent.. men jag har en mycket svår svaghet, och det är att jag ofta faller att fantisera och titta på tjejer så att jag blir upphetsad.. Jag vet att jag måste vinna seger redan i tankarna, innan den kraften tar över.. för om jag inte får seger redan där, så är det försent och det slutar med onani... och då kommer fruktan över mig direkt. - Bara ett exempel.- Jag var på "youtube" tittade på söta tjejer som dansade, nästan hela natten.. sedan på morgon hade jag sex med min fru, fortvarande dessa dinglande rumporna i mina tankar.. Har nu mycket klart förstått, att det är inget "sex-hjälpmedel" som Gud tillåter mig att använda eftersom jag känner mig döende efteråt, och jätte rädd. Min bön är alltså, att Herren förlåter mig min synd, att jag tittade på dessa tjejer, och att jag får större lust och glädje att vara med min fru.. vi har varit tillsammans i 15 år. -Tack till er alla som vill be för mig (oss) Broder

Anonym sa...

Be för Lena och Celia. De behöver Jesus.

Anonym sa...

Kära Jesus ! Jag känner att jag har svikit dig.. förlåt mig det jag gjorde ! Jag vill vända om och följa dig. -Bekänner att jag har syndat mot dig.. Rena mitt hjärta, och beskydda mina tankar. Be för mig kära vänner -R

Anonym sa...

Bed för Amelia att hon blir mirakulöst frisk.

I Jesu namn, Amen

Anonym sa...

Min man B har fått besked om prostatacancer. Vi är så förtvivlade. Be för honom och vår familj, att han inte tas ifrån oss!

Anonym sa...

Be för mina söner med flickvänner, som ska ut och resa i helgen. Be, att resan går bra. Be också, att alla blir frälsta. Tack.

Anonym sa...

Hej,

Jag har egentligen fått så mycket av vår Herre Jesus och Gud fadern. Men jag känner mig så ensam, jag vill dela mitt liv med någon. Snälla Gud hjälp mig!

Anonym sa...

Tack Herre Jesus Kristus för bönesvar.
Ber nu igen. Rädda min familj! Ber också för alla mina arbetskamrater. Jesus Kristus fräls dem alla!

Anonym sa...

Be för vår son som fastnat i en destruktiv relation och vill men inte kommer loss pga hot om självmord och självskadebeteende. Be om återupprättad relation till Gud och till familjen.

Anonym sa...

Be för Australien!

Anonym sa...

Hej.
Jag är en förvirrad invandrare som sökte hjälp hos läkare, psykolog osv. Men trots det har uttalat mig fel i vissa situationer. De missuppfattat mig. De gav sig på mig på ett fult sätt. De sänkte mig och jag har haft svårt att resa mig. Till sist blev jag trött och årkade inte. Alla mina rop efter hjälp användes mot mig. Nu är jag arbetslös och mår dåligt.
Jag själv ber Gud och Jesus men skulle vilja att någon annan gör det också. Tack för att ni ska be för mig så att jag får ett arbete.

Anonym sa...

Snälla, be för en man med ALS.

Anonym sa...

Skulle ni vilja be för mig. Jag äter starka lugnande mediciner, och också sömn-tabletter pga. panik-ångest... tryck i pannan som inte går över. Broder

Anonym sa...

Be för Amma i Indien, Be, att Jesus får komma in i hennes liv.

Anonym sa...

Om ni skulle vilja be för mig. -Jag har svår ångest, äter lugnande tabletter, och sömn-tabletter. Har varit sjuk i 8 år nu. Tror att Jesus vill och kan göra mig frisk. Gud välsigne er

Anonym sa...

vill ni be för mej att jag helas från min struma och det fysiska och psykiska lidande den orsakat...jag ber för er - ljus och kärlek till er alla. M

Anonym sa...

Snälla vill ni be för mig som sökte i meditation å trodde de va gud jag kom i kontakt med...men det var inget annat än ångest, rädsla och mörker...Hjälp mig stänga för detta och hitta tillbaka till ljuset...Vänligen

Anonym sa...

Snälla...be för min bästa vän som haft 40 graders feber i 3 veckor och nu har man hittat förändringar på hennes lunga.....be för att hon ska bli frisk....gud välsigne er....

Anonym sa...

Har plågats i 12 år av en tarmsjukdom som heter IBS,irriterad tjocktarm. Har förstört mitt liv.
Plågas hela tiden av molande magont,illamående,yrsel och ibland migrän i 5-6 dagar.
Kräks ibland och har väldigt svårt att äta och dricka. Immunförsvaret är i botten. Magen är svullen och tål inte mat.Bed att Jesus griper in, orkar inte mer!

Anonym sa...

Önskar att ni vill be för att jag ska bli helad från min ångest och yrsel som hindrar mej från att leva ett normalt liv och isolerar mej hemma.Gud välsigne er....

Anonym sa...

Be för mig att jag får det arbete jag söker.

Anonym sa...

Herre, du vet vad jag ber om, hör min bön, men först och främst ge mig att acceptera din vilja i allt. Jag ber er -broder/syster- att be för mig tii Herren vår Gud. Tack. Daniel

Anonym sa...

Tack gode gud för att jag blev bönhörd gällande min väns feber, den försvann helt plötsligt efter 3 veckor och läkarna har ingen förklaring....gud välsigne er...

Anonym sa...

Be för mina barns hälsa och deras framtid.

Anonym sa...

Be för vår älskade Hans

Anonym sa...

Förlåt mig för att jag inte gör tillräckligt. Jag är en svag människa som är deprimerad och aretslös och som nu för första gången tappat hoppet helt om ett bättre liv. Jag är väldigt begränsad och har väldigt lite energi till att förändra min situation. Det som är mycket som är omöjligt för människan men inget är omöjligt för gud. Snälla Gud, hjälp mig få ett jobb med en lön!!!! Amen

Anonym sa...

Tack för förböner för min son. Han mår mycket bättre nu.

Anonym sa...

Gode Gud, hjälp oss att avvärja den penninghungriga attack som vår familj utsatts för. Låt nåd och rättvisa segra så att denna profithungriga kvinna inte lyckas i sitt uppsåt. Min fru, våra små barn och jag själv lider och riskerar att få våra liv krossade. Skydda oss från detta onda I Jesu Kristi namn, Amen. Tack för all hjälp med bön!/Johan

Anonym sa...

Måste tacka igen gällande min vän - inte bara de att febern försvann, nu har åxå förändringen på lungan helt plötsligt gått tillbaka utan läkarbehandling....Dessutom har min egen sjukdom som hade stagnerat plötsligt och mirakulöst vänt i positiv riktning enl senaste proverna..Mitt varmaste TACK!!!!

Anonym sa...

Min systerson Aldo har försökt ta sitt liv be för att Jesus ska hela honom och ge honom frid och att han blir frälst.
Be för mina barn så att de förstår vem Jesus är och vad Han gjort för dem. Be särskilt för Elin, Vanessa och Joel, de mår inte bra psykiskt. Det är svårt för ungdomar nu i Sverige och världen, de behöver alla förböner de kan få.

Anonym sa...

Be för mig att jag nu tar rätt beslut när jag kommer att lämna min sambo av olika orsaker, men mest pga. av att hon inte är frälst, vi har 2 barn, 9,11år.

Bengt-Åke Eliasson sa...

Ja önskar att få bli frisk från Diabetes.
Vi önskar att bli gravida. Vi vill få tvillingar, en pojke och en flicka.

Jag behöver en AER mobil compakt uppladdningsbar förstärkare.

Skicka den till

Bengt-Åke Eliasson
Ringvägen 10
19630 Kungsängen

Anonym sa...

Bästa förebedjare!

Jag är en svensk man som bor på Phuket i Thailand. Vår närmaste granne, en mycket vänlig och snäll thailändsk man, var nyss hos oss och grät för hans fru har lämnat honom. Han riskerar också att förlora sitt arbete för det är till hans chef som hans fru har flyttat. Han är helt förtvivlad. Hjälp oss att be för detta, att hans fru kommer tillbaka och att han får behålla jobbet!

Tack på förhand! Gud välsigne er!

Anonym sa...

Vi är ett ungt gift par som behöver ett ingripande från Gud. Skilsmässa är nära.

Tack på förhand!

Anonym sa...

GODE GUD,JAG BER DIG ATT MIN SON SKA FÅ EN LEGHENT TILLSAMANS MED SIN DOTTER SOM ÄR PÅ 6 ÅR.LYSNA TILL MIN BÖN HERRE JESUS KRISTUS.AMIN.

Anonym sa...

Be för mig, behöver helande och ledning av Herren. Bed också för min dotter som lider av ätstörning.

Anonym sa...

Dear friends. Would you pray for me ...I am saved, but the demons are attacking me when I sleep, and they tried to strangle me ~~ Thank you for all who will pray. Jesus Bless you all ! Robert

Anonym sa...

Jag ber i Jesu namn för min hälsa. Amen.

Anonym sa...

Hej!
Jag har psykiska problem och vill knappast leva
längre.En gång var jag lyckligt frälst men
har senaste tiden fått återfall i synd.Så jag
ber verkligen om hjälp att överleva och få det
rätt ställt med Gud igen!
Mycket tacksam för möjligheten!

Anonym sa...

be för mina magproblem

Anonym sa...

Tack för att ni ber för mig så att min sjukdom INTE kommer tillbaka när man nu sätter ut medicinen. Med djup tacksamhet...!!!

Anonym sa...

Jag älskar en kvinna, jag känner att hon är den rätta för mig. Men hon undviker mig och håller mig på avstånd. Jag tror hon har svårt att lita på någon eftersom hon varit med om många svek tidigare i livet. Jag vill att det ska fungera mellan oss. Om vår relation kan göra så att vi båda blir mer effektiva i vår tjänst för Herren så vill jag att han hjälper oss att bli tillsammans. Låt Guds vilja ske!

Anonym sa...

be för min son S som varit sjuk en längre tid. han kan inte sova ordentligt p g a svår hosta och han är orkeslös. han är bara 5 år men har haft dessa problem sedan 1 års ålder. Be är ni snälla jag vet att han kan bli helad genom Jesu sår!

Anonym sa...

Behöver helande och befrielse från Herren, likaså min dotter som lider av ätstörning.

Be även att Herren leder mig till nytt arbete,

Anonym sa...

Be, att min son och hans flickvän blir troende. Tack.

Anonym sa...

Nu måste jag lägga allt I Guds händer, min vän är svårt sjuk i cancer och ligger på sjukhus, får behandling..känner mig maktlös för jag kan ju inte göra något och jag vill inte förlora henne, vill inte att hon ska lida...så jag ber och ber er att be för min vän...inför Jesus för att allt blir till det bästa för henne med allt och för anhöriga i denna svåra stund, med oro och ångest...jag ber i jesu namn amen...

Anonym sa...

Hjälp mig...be för min pojkvän, min son ja hela min familj att dom får uppleva frälsning, att dom blir räddade, att förlåtelse finns för oss..jesus hör vår bön Herre som allting vet....i Jesu namn amen..

Anonym sa...

Jesus, hjälp oss alla på hela jorden att bli räddade från helvetet.

Anonym sa...

Min fd fru var nyss inlagd på sjukhus i 4 dagar för att man mistänkte att det vare en Hjärnblödning hon fått eller nåt sånt ...Min äldste son ringde och berättade det igår... Och att min yngste son på 20 år skurit sig samtidigt i handen och blev också inlagd på sjukhuset ...Och till saken hör att sen 4 januari talar inte han och deras mamma med mig längre ... För det visade sig i Julas att han varit utsatt för sexuelt utnyttjande och väldtäkt många gånger av en 3 år älder Kompis några år tidigare som han berättade då ...Och jag och han hadde en dålig relation och deras mor då i Julas ...Och en vecka senare vart jag och min ynsta son på 20 år osams per telefon om annat...Och då ifrågasatte jag om han talade sanning om vad hans kompis skulle gjort för jag uppfattade som att mamman bruckade ljuga ibland ...Och att även han och den äldre sonnen blivit sånna med ...Och den konflikten och att jag betivlade att han talade sanning ledde till att han och hans mor vart så sårade på mig så de slutade umgås med mig 4 januari år ... Därför får inte jag veta nåt om det ...Och det min äldste son på 23 år berättade och mamman om en eventull Hjärnblödning och om att Lillebroder skurit sig i handen...Var något han i sin oro försa sig om ... Så jag fick inte vetta exat hur det kunnde vara därför ...Och att det blivit såhär imellan oss och en hel del andra tråkighet och krämper och besvär och skammen över en del ....Håller på Gå min äldsta son och mig pånerverna och säkert det med ...Och det blir så svårt att vara trygg i tro på Gud med ...Och vi har varit med i två mycket villfarna församlingar med ...Och det gör inte saken lättare ...Och ifrågan om Hur är Gud och Guds Ord och vilja egenligen då etz...Så vi behöver verkligen bönnestödd och försoningens fullhet helt välsigant i frid med Gud och Guds Ord som Gud vill? Gode Gud och för gott på rätt väg i Jesus namn ,amen Frid Ronny ps 23

Anonym sa...

Bed att mina magsmärtor inte är cancer eller magsår. Bed för min far. Att han kan se saker ur min synvinkel och att vi åter kan bli vänner, och att han överser med de fakta om vår konflikt som jag nämnt i min självbiografi.

Anonym sa...

Bed för min älskade syster om helande.Hon har opererats för cancer.Orolig syster

Anonym sa...

Be för min son och hans flickvän. Be, att Jesus ger dem ett bevis på att Han finns, och att Han dött för deras synder. Be, att deras liv får en mening, rätt mening. tack.

Anonym sa...

jag är så besviken på mig själv, för jag hindrar min man och våra små gulliga barn från att göra resor till utlandet pga rädsla! Jag har två svåra trauma i samband med flygning och en sprucken trumhinna! ( jaha kan tyckas, men den smärtan jag kände... jag kan inte ens skriva mer utan att darra! ) Snälla ni som ber jag skulle vara sååå TACKSAM om ni ville be för mig att denna rädsla för att; tänk om det händer igen lämnar mig en gång för alla. Jag kan inte leva såhär längre, jag vill bli fri och helad i mina bihåler och öron så att jag kan börja flyga och leva igen! Tack på förhand!

Anonym sa...

Dear friends. Would you pray to God for me. I have watched and commented the girls on the internet and sinned in my thoughts and words ... Jesus save my soul, I am so afraid.. I feel me like a pig... Robert

Anonym sa...

Min yngsta son på 20 år som jag nämt i förbön här några gånger som blev sexuellt utnyttjad i tonåren och våldtagen av en äldre grabb i flera år ...Har råkat riktigt illa ut nu ...Han sprang ut för två veckor sen och ramlade till slut på väggen där det låg mycket glasspliter...Och skar sönder sig och höll på att förblödda då polisen hittade honom ... Sjukhuset sa till polisen hadde ni kommit ett lite senare hadde han varit död ... Hans bror min äldsta son sa att det inte var en bra avdelning han var på...För det såg inte efter dem ... Och han var själmords benägen....Be att han får leva och tro på Gud och bli frälst och vill det med evigt liv i Gud som Gud vill... För tid och evighet och hans bror och mor och våra anhöriga och vänner och alla människor i vårt liv? Och jag med Gode Gud med tro hopp och kärlek och livsglädje i dig Gud och din Goda vilja kärlek och omsorg och nåd för evigt som du vill , Gode Gud i Jesus namn ,amen!!! Ronny Jhon 3:16-17 ps 23 , ps 103. 104 matt 28 .18-20 Rommarbrevet och 1jhon 1:8 1kor 13 kärlek förrgår aldrig Jhon 14:6 Matt 5-7 , 24, 25 , 28 markus 16:15-20 2kor 5-6... Ef 6:10-18 Rom 8 är Gud för oss vem kan då vara emott oss...Och inget kan skilja oss från Guds kärlek i kristus Jesus vår Herre...Herre jag vill hemskt gärna Hälsa på min son också ,ornda resan och upphället och all nåd och välsignelse med frid med dig Gud vi behöver för gott i Jesus namn ,amen Ronny Guds frid och Gud välsigne er !!!

Anonym sa...

Be för min älskade som återgått till aktivt missbruk. Må han till sist få sinnero och kraft att förändra sitt liv.

Anonym sa...

Be om befrielse till ande, kropp och själ.Och att jag hör Guds röst vad jag ska göra.
och jag handlar där efter.
Tack.

Anonym sa...

Jag ber i Jesu namn: Gud, ta bort mina elaka och egoistiska tankar, amen.

Anonym sa...

Jesus, visa mig Din väg och gör mig villig att följa den, amen.

Anonym sa...

Kära Jesus! Förlåt oss att vi inte förstod hjälpa vår son som hade svårt med i skolan. Han fick aldrig kärlek av oss. Han har nu själv två barn 5 och 8 (döttrar). Han får ofta sammanbrått. Särskilt nu efter 3 års husbygge. Han är inte längre under 40 år och har inte det lätt på jobbet heller. Han drömde en gång att Jesus helade hans järna - men bara till hälften - nu ber han oss alla att be Jesus hela honom helt. Hans fru har anmält honom till socialvården för att han smällde till med handflatan då dottern inte ville gå och lägga sig. Gode Gud hjälp oss...

Anonym sa...

snälla be för oss..... att svaret på gravid testet blir positivt

Anonym sa...

snälla be för oss..... att svaret på gravid testet blir positivt

Anonym sa...

Be gärna för det fysiska problem jag har i vänster sida av mitt huvud

Anonym sa...

Jag är en djupt troende 25-årig tjej som har fastnat i ett beroende. Jag har aldrig nämnt det för någon förut, men nu säger jag det; jag kan inte sluta tänka på sex. Detta medför att jag på internet går in på sidor och ser bilder/filmer jag inte borde eller egentligen vill se på. Det medför även att jag ja...onanerar. Jag mår jättedåligt efteråt och känner mig tom. Jag älskar Jesus och vill följa i Hans fotspår men hamnar allt för ofta snett. Samtidigt ber jag om att jag ska få träffa kärleken i mitt liv. För tyvärr är det däri det sitter; jag saknar manlig närhet och kärlek i mitt liv. Alltså jag längtar efter att få träffa någon att dela livet med. Jag har kommit fram till att detta beroende bottnar i en saknad av närhet. Men det viktigaste nu är att jag får bli fri från detta fruktansvärda beroende!! Jag längtar efter helande I JESU NAMN!!!!

Anonym sa...

Gud jag ber dig att du ger Kim styrka att stå kvar i sin kärlek till dig och att linda hans sambo hittar vägen till din kärlek GUD ,endast du har makten till det AMEN

Anonym sa...

Be för min hälsa. Har feber och kan inte vara sjuk på torsdag då jag ska åka utomlands.

Anonym sa...

Jesus Kristus, bota min son. Du vet ju, hurdant hans hjärta är, och Du kan förändra det. Jesus, ge honom sådan tro och sådan vilja, att han kan bli botad. Jesus, vi VET ju att bara Du kan göra honom frisk. Jesus, hör vår bön. Amen.

Anonym sa...

Käre gud älskade fader. Ber dig från botten av mitt hjärta och hela min själ. Hjälp mig och min sambo finna tillbaka till varandra. Älskar henne så Min familj är allt för mig. jag gör sönder inombords. Snälla älskade Gud vädjar om din hjälp. snälla hjälp oss Amen

Anonym sa...

Käre gode gud fader hjälp mig och min älskade sambo hitta tillbaka till varandra.jag saknar henne så otroligt mycket.Ytan av tomhet går inte att beskriva, Vi har även liten kille här hemma som behöver henne. älskade gud fader hjälp oss laga våran familj vädjar till dig Amen

Anonym sa...

Kära vänner ! Vill ni be för mig.. har fallit för frestelsen i natt, och tittat på porr.. jag hatar detta ! Har nu ofrid i mitt hjärta.. Jesus förlåt mig.. jag är som en hund ! Rädda mig

Anonym sa...

Snälla be för mig... jag har en utmattningdepression som är mkt svår. Jag söker efter Jesu armar hela tiden men det känns som om jag bara faller...

Anonym sa...

Hej!
Jag heter Rebecca och har ett (för mig) gigantiskt böneämne! Jag har de sista 1 1/2 åren lidit av psykisk ohälsa (PTSD och paniksyndrom), men är på väg att bli frisk. Min man sedan drygt 6 år tillbaka lämnade mig utan förvarning för snart 3 veckor sedan och tog med våra två små barn. Han har inget hopp kvar för vår familj, men det har jag. Jag tror fortfarande att det bästa för oss alla fyra är att försonas och bli en hel familj, men för att det ska ske krävs ett Guds mirakel och helande, till ande kropp och själ! SNÄLLA va med och be för oss!! Vi behöver det verkligen!!!!!!!

Anonym sa...

Jag känner mig övergiven, ensam och rädd. Jag ber att Gud ska befria mig från min ångest, ge mig styrka och medvetenhet.

Anonym sa...

LAURIS HEMFÖRHÅLLANDEN; ATT MAMMAN FÅR KÄRLEK TILL HONOM.

ATT JESUS GER HONOM TRYGGHET I SKOAN OCH ATT LÄRAREN FÖRSTÅR HONOM.

MJUKT HJÄRTA TILL LÄRAREN
ATT>SKOLANS ANDLIGA ATMOSFÄR BLIR BÄTTRE:

HELANDEFRÅN BURNOUT TILL MEJ TACK JESUS OCH ALLA SOM BER!

Anonym sa...

Var med oss i bön att få ett andra barn. Vi vet att det finns kraft i namnet Jesus och tror på bönesvar.

Anonym sa...

Ber om förbön för min dotter som lider av svåra ätstörningar. Medicin och psykologhjälp har under flera år inte hjälpt. Bara Jesus kan hela henne!
Bed även för hela familjen att Herren vår frälsa och leda oss i allt.

Anonym sa...

Hej.Snälla hjälp mig att be för att vi ska få hjälp så att inte vi blir utan bostad då socialen inte vill hjälpa.jag och mina tre barn behöver desperat hjälp.Tänker på alla andra som har det svårt,och ber för er.Gud välsigne er alla!

Anonym sa...

Jag vill ha hjälp med min yrsel som jag har nu haft i en månad ,drabbas av yrsel då och då ,vill bli helad och och bli helad från As reumatisk sjukdom ,det tar på krafterna Tack för böne hjälp ..M.YM

Anonym sa...

Be för min sjuka Far i Norge

Anonym sa...

Be gärna för vår son som går i grundskolan och har stora problem, har haft tankar på att inte vilja leva. Vi har som familj även en mycket tuff situation.

Anonym sa...

snälla be för att jag ska slippa dessa enorma smärtor i magen efter en stor infektion och att tarmarna skall fungera normalt utan smärtor....Tacksam <3

Anonym sa...

Jag känner att fast jag har bekänt min synd för Gud, så har jag svårt att tro att jag är förlåten. -Vissa personer har sagt att Gud kommer att förgöra mig, om jag inte lyckas att leva rätt, enligt deras uppfattning vad kristet liv innebär. -Jag är rädd, har svårt att sova, och känner ingenting fast jag ber om förlåtelse om och om igen. Jag har tryck i min panna, som ingen läkare kan förklara varför, jag har ofta ont i hjärtat när jag känner fruktan på natten. -Nu äter jag sömn-tabletter och lugnande, för att bara orka vara med mig själv. Jag är uppe på nätterna, och ångesten är mycket svår. Kära vänner, vill ni be för mig, att Jesus låter mig få uppleva hans närvaro på ett sätt, så att jag vet att han har förlåtit mig ! Jag vill bara kunna gråta vid hans fötter, och känna att han fortvarande älskar mig. Min bön är bara att få vara nära honom, han behöver inte hela mig från mina sjukdomar, bara vara nära mig, och ge mig sin frid, och trygghet. Så att jag vet, att jag nu är förlåten. Jesus jag ber, lämna mig inte ! Broder

Anonym sa...

Hejsan! Detta är mitt böneämne: Jag vill att jag ska få en bättre hälsa genom jesus kristus och att jesus ska vara med min familj också. Jag vill också komma närmare jesus och att min utbildning i skolan ska gå bättre.
vänliga hälsningar.

Anonym sa...

Hej! Detta är det böneämne som vi vill ha hjälp att lyfta fram inför herren. Vi vill be för en fullständig hälsa hos hela vår familj och ett andra barn. Vi börjar redan prisa och tacka vår underbara frälsare för bönesvar.

Anonym sa...

Behöver frid en nystart,en som blivit lurad av högmodiga äldstebröder som inte vill innse sina brister det verkar lättare att gå på en begravning än att besöka en som är sjuk och behöver omsorg

Anonym sa...

Böhöver verkligen verkligen bönehjälp akut! För min mamms liv! Hon är illa däran. Hon är bara 57 år och har alla åkommor man kan ha, sitter fast i alkoholmissbruk, har sån yrsel att hon knappt kan gå. Jag är så otroligt orolig för hennes liv! Hon är världens goaste person, men väldigt svag i kroppen. Gud kan höra oss i Jesu namn! Vill någon be med mig i detta? Jag är mitt uppe i denna ständiga oro för henne, jag har svårt att se klart, men någon annan kanske kan bära henne i bön i TRO? Går emot alkoholen, sjukdomarna och svageheterna i hennes liv nu i Jesu namn!! Befaller släktförbannelser att vara brutna och löser ut hennes själ från mörkrets rike in i Jesu famn. Talar in helande i hennes sargade kropp och själ. Ber dig Gud fader, hör oss i Jesu namn! Vi förlåter dem som syndat mot oss, förlåt oss våra synder Herre! Vi löser ut min mamma i tro från syndens makt och förlåter henne i ditt namn, ber att hon blir förlåten av dig Jesus, att du helar henne och tar dig an henne. Jag ber av hela mitt hjärta Herre!! Hör oss! Visa mig min synd så att jag kan göra upp med den så att inget står i vägen för mina böner. Ber dig Jesus Kristus, ge min mamma liv!! Amen! Tack Jesus att du dog för oss alla. jag VILL leva för dig, vara ditt vittne, dina händer, ett verktyg för ditt rike.

Anonym sa...

Hej! Jag har ett böneämne som jag vill att så många som möjligt ber för.

Det gäller min blivande svärmor. Under de åren jag och min kille varit tillsammans har jag nog aldrig sett henne må riktigt bra, psykiskt. Och ingen av hennes söner minns när hon senast mådde riktigt bra. Senast hon mådde okej var när hon hade jobb men efter att hon blivit av med det har allt blivit värre och värre. Nu har hon gått in i väggen totalt.
Hon är väldigt deprimerad, blir arg och ledsen för minsta lilla som går fel och sätter mycket press på sina barn som snart inte orkar med henne. Hon är arbetslös och har svårt att hitta jobb, inga vänner att gå till, ingen församling där hon trivs, vill inte besöka någon psykolog och har svårt med sin tro på Gud.
Jag vet att Gud kan göra underverk och att han kan fixa ett jobb åt henne och hjälpa henne att må bättre igen!

Tack på förhand!

Anonym sa...

Snälla be för våra barn, min fru, mig och att vi lyckas rädda vårt äktenskap och åter finna lyckan hos varandra. Jag älskar verkligen min familj och inger är viktigare för mig än att få behålla den så snälla Jesus hjälp mig att lyckas med det. Amen

Anonym sa...

Be att jag ska kunna sluta att titta på videos på internet, som varje natt frestar mig att synda ! Jag känner mig så svag, och kan inte styra mina tankar.. faller alltid på samma "tittande" -Det känns som att tiden står stilla om jag inte tittar på dessa tjejer.. Det har blivit en tidsfördrift för mig, och jag vet inte hur jag ska kunna avbryta detta ? Det är inte porr jag tittar på, men dans videos, och lättklädda tjejer.. Dom är så vackra att jag är helt upplukad av det jag ser.. Jag är frälst, vet allt,,- att titta på dom och vara upphetsad är synd.. det vet jag ! Vad kan jag annars göra, när tiden bara står stilla, och kan inte sova ? Jag har bet 1000 gånger att Jesus förlåt mig min synd, men inte lyckats sluta ? Ska jag gå och kastrera mig så att jag kommer en dag till himlen, eller vad i alla sina dagar kan jag göra ? Jesus förlåt mig, jag har syndat, det är mitt eget fel ! Men ge mig kraften att kunna stå emot dessa frestelser som alltid får mig på fall !- Jag är trött på detta fallande hela tiden, och jag hatar mitt kött med alla dess lustar och allt som det innebär att leva i denna äckliga kropp.. JESUS HJÄLP MIG ATT BLI FRI !!! JAG HATAR MIN SYND !!! KÄRA KRISTNA BE FÖR MIG ATT JAG BLIR FRI

Anonym sa...

Jag svindel. Be för mig att det inte ska bero på något allvarligt

TB

Anonym sa...

Snälla bed för min akuta svåra ekonomiska situation. Bed att jag blir löst från mina skulder så jag kan släppa min ständiga oro. Tack ni är mitt hopp!

Anonym sa...

Jag ber om förbön för min tonårsdotter som kämpar med ångest och en felaktig självbild. Hela du Gud hennes sår, upprätta hennes självkänsla, hjälp henne att förlåta dem som sårat henne och ge henne Liv, med glädje, framtidstro, sund självkänsla och lycka, som översvallar allt. Be med mig för henne. Tack Gud att vi får lita på dig!

Anonym sa...

Bed för en svårt hjärt/lungsjuk kvinna med syrgas i hemmet som nu blivit sämre TACK

Anonym sa...

Jag har väldigt ont i ryggen och håller på med en sport man anstränger ryggen väldigt mycket och jag är rädd för att jag inte kan göra den sporten mera så jag skulle vilja bli bättre i ryggen snälla gud hjälp mig

Anonym sa...

jag har en väninna som är varmt kristen men ingenting fungerar i hennes liv bara motgångar så nu skulle jag gärna vilja ha hjälp att be för henne
tack på förhand
GUD VÄLSIGNE ER ALLA

Anonym sa...

Bed om försoning mellan mej o en annan person! Vill inget hellre än att försonas men jag vet att den personen tycker han gjort sitt! Finns ingen annan väg än Guds väg i detta! Mänskligt sett är detta omöjligt! Har gråtit så mycket över detta o har bett många gånger att få dö!!! Allt har varit så jobbigt! Vet inte ens varför det blev så här!

Anonym sa...

Be, att min son och hans flickvän blir troende. Tack

Anonym sa...

bed för mig har svår ångest och parkinson vill möta JESUS

Anonym sa...

Jag önskar att Ni ber för mig. Jag är arbetslös. Detta har fått mycket jobbiga konsekvenser för mig både stor själslig smärta och en havererad ekonomi. Bed att Herren vägleder mig så jag hittar mitt nya arbete och att min ekonomi kommer på fötter. //R

Anonym sa...

Jag skulle vilja få förbön för min hälsa. Har hemska urologiska besvär som borde föra mig till sjukhus, men jag vill uthärda en dag till i hopp om att era förböner kan hjälpa mig.

Tack på förhand.

Blir jag bättre lovar jag vittna här om det!

I Jesu namn, Amen!

Anonym sa...

hjälp herre,annars går jag under

Anonym sa...

Be för min 17 åriga flicka som har börjat röka hasch. Hon har hamnat i fel gäng, be att hon blir befriad i Jesu namn och att demonerna lämnar henne i fred så att hon kan tjäna Herren Jesus = ljuset i stället för mörkret = den onde. Hjälp oss i familjen bönevänner.

Anonym sa...

Jesus - hjälp mig med mitt arbete för vuxna, barn och djur. SÄND enbart ljusa krafter och sänd Dina ljusa änglar för att hjälpa så att mitt arbete går framåt och når behövande i hela världen! Amen, amen, amen

Anonym sa...

Be snälla för en kvinna som heter Sevan,hon är gift med min bror och de har tre barn...Hela familjen mår inte bra och de behöver befrielse,be att Gud berör vid de.Min bror dricker alkohol.Gud vet allt

Anonym sa...

Önskar förbön för min sambo som mår dåligt just nu. Han är inne i ett känslomässigt vakum, och hans känslor för mig är borta. Jag ber om att han ska må bra igen och att vårt förhållande blir helt. Jag älskar honom av hela mitt hjärta.

Ber också om min nystartade butik som inte går så bra. Ber om att den ska bära frukt och få ekonomi.

Så tacksam för bön
/ Helén

skaraberg sa...

Be för äktenskap mellan Jonas och Carolina be för äktenskap mellan Svante och Sandra.

Anonym sa...

Hej jag är 19 år och jag ber om ett fullständigt helande. Jag har brottats med något som känns som en förstoppning i lite mer än ett halvår. Det är värre än vad ni tror. Jag mår verkligen inte bra utav detta. Ett fåtal gånger har det bara känts som att man vill dö. Man vill liksom inte gå ett helt liv och känna såhär. Jag har tagit medecin för det. Det hjälper, men det här sitter fortfarande kvar och jag förlitar mig på att Gud ska hela mig inte medecinen. Det här har gjort mig mera självcentrerad än någonsin, förlorat en vän pga av det t.ex. Sen har det gjort att jag nu för tiden knappt ber alls för andra för det här problemet tar sån ofantlig plats i mitt liv. Snälla, snälla, snälla, snälla, snälla ,snälla be. Jag skojar inte ta inte det här böneämnet med en nypa salt. Det betyder faktist väldigt mycket om någon ber för det. /Tobias

Anonym sa...

Be för mig som älskar en kille så mycket men inte får veta om han gör det.
snälla hjälp mig jag älskar honom.
Be för mig.
Amen

Anonym sa...

Be för min dotter som attackeras och som fått diagnosen schizofreni. Hon har också fått förbön och slutat med medicinen men nu kommer tunga tankar tillbaka. Be för hennes totala tillfrisknande i Jesu namn. Be också för min spykiskt nedgångne man. Tack för förbön.

Anonym sa...

Hejsan:D Snälla, jag önskar förbön då mitt liv till stor del består av smärta,ångest,värk.
Allt detta beror på många saker, men ett är säkert;Ef 6:12, detta har Herren påvisat för mig många gånger.Ber därför om hjälp i bön om att få befrielse från det som jagar mej samt styrka och mod att klara av att möta det:D >Tusen tack på förhand och Guds välsignelse vara med er alla. Kram /En ensamstående mamma i strid

Anonym sa...

Bed för min ekonomi behöver tillca 5000 kr
räkningar och denna vecka tack för att ni vill hjälpa mig i bön guds frid /Jönköping

Anonym sa...

Hej Guds frid nåd kärlek jag heter john önskar förbön om det är någon som vill be att jag får Pengar till räkningar ca 5000kr Denna vecka 23/4 -27/4 om det är någon som vill hjälpa mig med ett bidrag kontakta mig på johnjohnfredrik@hotmail.com Guds Frid är i nöd /john

mitcheöl ramnesjö sa...

HEJ MITT NAMN ÄR MITCHEL RAMNESJÖ JAG ÄR 53 ÅR OCH BOR I LINKÖPING ÄR LYCKLIGT GIFT MEN BLEV FRÄLST 1985 I PINGSTKYRKAN I VÄSTERVIK BLEV ÖVERLYCKLIG KÄNDE DEN KÄRLEKSFULLA KRAFTEN MEN STRAX DÄREFTER BLEV JAG SOM NYFRÄLST UTESLUTEN FÖR JAG HADDE TASKIG BAKGRUND FÖLL I NY SYND NU 26 ÅR SENARE BOR JAG MED MIN FRU HÄR I LINKÖPING FÖRSÖKER KOMMA TILLBAKA MEN HAR ETT JÄTTEPROBLEM DET VERKAR OMÖJLIGT ATT FÅ KRISTNA VÄNNER ATT UMGÅS MED PRIVAT DETTA ÄR JÄTTEJOBBIGT FÖR MIG GÅTT I TOMASKYRKAN NÅGRA GÅNGER MÅR EXTREMT DÅLIGT AV DETTA JAG ÄR TREVLIG ATT UMGÅS MED MEN FÖRSTÅR INTE ATT DET ÄR NÄST INTILL OMÖJLIGT ATT FÅ ÄKTA TROENDE VÄNNER DÄRAV ÄR MIN BIBELTRO SPLITTRAD TILLÄGGAS KAN ATT JAG JOBBAR IDIELLT FÖR HAR FACEBOOKSSIDA vi som vanvårdats på barnhem och fosterhem 1920-1980 är även intervjuad av vanvårdsutredningen.förstår inte vad som menas med detta en tro kan inte växa om man inte får kristna vänner tacksam för svar visste inte att det är jättesvårt att få riktiga kristna vänner lider av detta har börjat grubbla på varför skall man ensam läsa bibeln och vara nöjd många andra har vänner socialt umgänge det har jag saknat i 53 år både som icketroende samt som troende säger detta öppet jag vill ha förbön för att få kristna vänner och socialt umgänge mvh mitchel ramnesjö tel 013-2741+06 linköping besviken på avsaknaden av kristna vänner.

Anonym sa...

Jag ber för att all ondska i världen nu äntligen skall få ett SLUT att allt enligt heliga skriften nu skall uppfyllas att folken befrias ur dessa fruktansvärda situationer och att krigen få ett slut och att DU går emot deras ondska och att folken får den hjälpen som dom så väl behöver och jag ber GUD att du skall hjälpa mig med det du vet som jag har till uppgift att göra samt att jag ska hitta allt jag skall uppfylla med dig GUD tack GUD för att du hör BÖN i JESU KRISTI NAMN AMEN

Kenneth Fisk sa...

www.succot-moadim.se

Kenneth Fisk sa...

Shabbat Shalom

Anonym sa...

Bed för mig är i djup nöd till ande kropp och själ Behöver ett radikalt möte med JESUS

Anonym sa...

Be för att jag skulle få hjälp för min ångest och rädsla som präglar min vardag och gör mitt liv så tungt.

Anonym sa...

Ber om förbön för en vän som hastigt insjuknat i cancer, som redan spridit sig. Be att Jesus ingriper och helar!

Anonym sa...

Be för mig och min familj! Att Jesus leder oss vad gäller arbete och boende! Att Herren leder oss på rätta vägar!

Anonym sa...

Är så ledsen. Min fd sambo har tappat sina känslor för mig, och flyttat. Ber så innerligt om att han hittar tillbaka till känslorna och kärleken för mig. Jag älskar honom över allt annat, mår så dåligt.
Ber och ber men får inget bönesvar, är så ledsen.

kram

Anonym sa...

Käre Gud,
hjälp mig att få ett jobb
Amen

Anonym sa...

Min Gud jag sargas inuti,jag lider, låt mig få vila. Visa mig vägen till styrka!!
Ta hand om mina barn och hjälp dem på vägen. Ta hand om Andreas och läk min stora son. Jag ber dig Herre innerligt.
Amen

Anonym sa...

Hej bed för Rebecka som fått akut leukemi, hon har fått 5 veckors behandling med cellgifter men tyvärr har inte behandlingen tagit så bra. Nu följer en veckas hård behandling och läkarna pratar om benmärgstransplantation GUD HÖR BÖN

Anonym sa...

Hej bed för Kerstin 59 år från örnsköldsvik, som har haft ändtarmscancer och fått metastaser i sin högra lunga. Hon ska genomgå 2 operationer i tarmarna med påse på magen och efter det cellgiftsbehandling. Gud hör bön

Anonym sa...

Be för mig om ledning när det gäller mitt arbete inför hösten! Måste besluta snart!

Anonym sa...

Jag har råkat ut för två mycket svåra relationsproblem ...Som bygger mycket på missförstånd, och fel handlande i svåra frågor, och bristande kunskaper om, tillsammans med många andra problem en del svåra de med ...Min yngsta son nu 21 år ,blev sexuellt utnyttjad när han var 7 -12 år , av en 3 år äldre grabb ,som även våldtog honom många gånger...Och vi föräldrar viste inget om det, förän då han var 20 år och berättade det ...Och när han berättat det hadde han flyttat till sin mors hemland ...Och vi inte setts nästan på 3 år eller prattat med varandra pågrund av hans tonårsproblem och damp etz...Och hans mor och min alltsämre relation, och perioder av, sen skilsmässan , och av och till bättre ,sen han och vår äldre son med mamman flyttat i från mig ...Efter ett dåligt äcktenskap pågrund av mig ...

Förutom det kom hon och jag tidigt in i villolära och sekterism om tron på Gud ...Som också innehöll sund tro på Gud och Guds Ord bibeln med ...Och vi och barnen präglades mycket av det ...Och efter skilsmässan valde modern gå med i en församling inom samma del inom kristenheten som spårade ur helt ...Som blev värre villfarna, än Knutby var i sin trosuppfatning...Så bådde barn och vuxna fick sitta i rumsarest om man opponerade sig mott leddarna ,även jag en gång ,som gäst...Man bodde kollektivt och mennade att alla kristna hadde demoner som vart kastas ut dagligen under primalskriksliknade skrik och även i tungotal...Alla som var med där ett 20 -tal i snitt inkluderat pastorsfamiljen ...Fick psykiska och sociala problem, och även jag i från vår tidigare gemensamma församling, innan skilsmässan .Som var på ett liknande sätt men inte fullt så extrem, och även hadde andra avarter av tron ...Och en del sund tro också, om man tänker Klassisk kristen tro, som Luther och frikyrkorna, och pingst ...Och så var det med bägge dessa sammanhang...Så de var mer halvsekter om man kan utrycka sig så ,en helt sekt ...Medans deras vart extrem...

Så våra barn föddes in i detta och växte upp ända tills deras sammanhang las ner...Och jag vet inte om ni förstår hur sekterism kan skadda en människas person och verklighetsuppfattning och liv och relationner tillsammans med andra problem och synder.Men det kan bli en helt förfärlig soppa ,och ett mycket svårt liddande ,med många komplikationner, tillsammans med andra problem...Så mycket kan jag då sägga i varje fall....Och det är vad vi drabbats av ,som jag inte vill gå in mer i detalj om...Och sen ett och halvt år vill nu inte heller min yngsta son umgås med mig mer ...Och har heller inte gjort ...Och inte heller hans mamma heller sen 3 månnader...

Och detta vi varit igenom och jag plus hälsoproblem och socialaproblem ...Och våra brister i tron på Gud är mer än en människa kan klara och i längden ...Så jag vädjar för oss om er förbön och Gud om Guds lösning och hjälp och försonnig med Gud och Guds Ord och andra och varandra och oss själva och Guds församling.Och verkligheten och livet och om att bli sanna frälsta trygga i tron troende helade och befriade och upprättade och våra liv med Gud och alla berörda och livet och nästan och varandra och Guds församling och oss själva och vårt liv. Med Gud som Gud vill så vi vill det med och för tid och evighet och alla berörda med och allt med livet om det hela i frid med Gud, Gode Gud i Jesus namn,amen

Anonym sa...

jag är en man som behöver uppleva förlåtelsen och guds kärlek och frälsningen även gäller mig och att jag inte är på väg till helvetet utan till himmlen.som guds barn .är frälst och vuxen döpt och är även ande döpt.vad är proplemet hjälp min otro.käre gud.David..

Anonym sa...

Be att min dotter får ett arbete snart hon orkar inte söka mer arbete då hon fått för många nej tack. En förtvivlad mamma

Anonym sa...

Jag har ännu en gång trillar dit... Jag blev fri från mitt beroende för ett tag sedan men frestaren kom igen. Jag är sexberoende. Har aldrig haft sex på riktigt men besöker porrsajter och ringer sexsamtal. Känner mig alltid lika smutsig och död inuti efteråt. Jag HATAR detta. Jag vill inte leva med det mera. Jag är kristen och älskar verkligen Jesus med varje gång jag gör såhär sviker jag min frälsare. Jag HATAR mig själv för detta. Hjälp mig, be för mig.

Anonym sa...

Min ynsta son på 21 år och hans mor och kanske den äldsta sonnen vår på 24 år har vänt sig ifrån mig ...Den yngre sen över ett och halvt år nu och mamman sen ca 3-4 månnader sen ...Och den äldre sen 3 veckor sen...Jag misslyckade rejält med vårt äcktenskap och ledda oss vilse i tron också...Och efter hon skilt sig med barnen från mig då de var riktigt små den yngsta bara 8 månnader ...Så kort därefter gick de in i en församling som spårade ur mycket ,och som de var med i tills den las ner ...Och under tiden blev jag ett psykvrack och trodde jag var evigt förlorad ,och skulle hamna i helvetet, under en mycket lång tid av mitt kristna liv .Och blev sjukpensionär och en stakare .... Som först på sennare år fått fötterna på Jorden och börjat mått bra och fått ett fungerande liv igen och tron på Gud tillbacka igen...

Men våra problem som ledde till skilsmässan och att vi kom vilse i tron etz. .Skilde oss verkligen åt....

Men så började det ljusna för några år sedan och vi blev försonnade i kristus med Gud och livet och varandra och oss själva , som det verkade ...Men vi hadde också många prövningar och problem sen för ,och före det blev så...Och våra sönner särkilt, och deras problem började bli mer uppenbara och synliga med...Och det vart kamp om livet och tron på Gud ...Och såren och problemmen sen innan bara vi ju spår efter än ,och somligt vara svårt och kunde bli det igen förstod man ju...

Och så blev det Julen 2010, och min yngsta son då 19 år ville sällan eller aldrig umgås med mig ....Men så anförtror han sig för sin mor först och sen mig att han blivit sexuellt utnyttjad och våldtagen av en äldre kompis under många år som vi mycket väl känner ...

Och det kom ju som en chock...Men vi grejade det och tog oss igenom det först....Men så går det en vecka tilll den 3 januari 2011 mitt i natten ...Min yngre son hör av sig för första gången över facebook...Och vi prattar om hans födelsedag att han nu blivit 20 år och jag gratulerar hon ....Och allt verkar frid och fröjd ...Men så bara stryckerhan ut mig helt plöstligt från facebook...

Och jag blir enormt besviken ...Och ringer nästa dag och skäller ut hans mamma för det....Och säger till dem får ta sig samman och gå på mötten och leva som kristna och läsa bibeln igen...Och frågar om det verkligen är sannt att den andra grabben utnyttjat honom sexuellt och våldtagit honom under många år ....Eftersom saken blivit anmäld till polisen och jag inte ville sätta dit nån oskyldig ....

Samtalet bryts och jag skriver mail till mamman och honom om det jag sagt på telefonnen...

Dagen efter på hans 20 års dag meddelar hans mamma att min son inte vill ha med mig attt göra mer och han sen per mail dagen efter....Och sen har det varit så och annat tråkigt skett med...Ber Gud om hans nåd och uväggar om detta och till tron och försonningen och frälsningen med evigt liv i Gud som Gud vill för dem och berörda och mig.Och hans välsignelse och frid med Gud ,och för och gott och för evigt , Gode Gud i Jesus namn amen... Ronny ps 103 Guds frid och Gud välsigne er !!!

Anonym sa...

Jag ber om befrielse från ångest samt sexmissbruk genom sökande efter kickar i Jesu namn, jag ber om inre frid och att kunna njuta av livet utan att behöva söka mer för att vara nöjd.

Anonym sa...

Jesus, nu ropar jag till Dig, rädda min son från energisjukdomen!

Anonym sa...

Hej 

Jag och min fru vill ha hjälp i bön med att fatta ett avgörande beslut när det gäller att bosätta sig på. Min fru är uppväxt där o vi har vänner o när till kyrkan. Men jag har mitt dröm jobb i en stad 16mil bort det är inte lätt att få jobb i denna stad inom det yrket. 

Kan tillägga att vi har bott i denna stad innan o det som gjorde att vi flytta var just jobb och ekonomiska problem. Men idag är allt ordnat med herrens hjälp. Vi har gått igenom många prövningar. 

Vi har två barn o tredje på väg. Men när vi besöker denna stad är det som om det finns en dragnings kraft som vill att vi skall vara där. Men vi vill be om det eftersom det innebär att måste pendla och min fru måste ha ett heltids jobb i denna stad

Gud välsigne er

Anonym sa...

Tack för denna underbara sida. Kan ni be för mig.
Jag går hela tiden vilse,hamnar fel. Kan ni be att Gud ställer mig på stadig mark i rätt miljö,med rätt människor,att han gör mig stark,frisk,glad, och placerar mig där jag kan få vara ett guds verktyg. Tack.

Anonym sa...

Min lillayster är förtvivlad. Vår mamma är död och hennes pappa har lämnat henne. Kan ni be för att hon får all hjälp hon behöver.Att gud för in bra människor,helandekraft runt henne. Att hon får starka,trygga,stabila vuxna runt sig som kan hjälpa henne. Att hon får en mysig egen lägenhet med eget kontrakt. Tack.

Anonym sa...

Min vän har suttit fast i drogträsket länge. Kan ni be att han får all hjälp,helandekraft i kropp själ,ande, att Jesus kommer in i hans liv och lyser upp för honom och ger honom allt vad han behöver.Att han får ett mysigt bra boende. Bra ekonomi. Att han får träffa sin son,sonens mamma,sin familj igen. Kan ni be att han förlåter mig min okunskap och att jag ibland kan verka känslokall men att han förstår att jag vill det bästa. Att jag kämpar med egna saker. Att jag älskar honom. Tack.

Anonym sa...

Min vän o jag har blivit ovänner rejält. Kan ni be att vi går framåt och båda helas i kropp,själ,hjärta och att båda förstår,förlåter och accepterar att vi inte passar att vara tillsammans . Kan ni be att vi befriar varandra och går framåt. Att jag stärks i min självständighet. Vågar vara ensam och även han. Kan ni be att Gud och min vän förlåter mig mitt uppräde häromdagen att Gud kan lugna mig i fortsättningen så jag slipper bli så arg. Tack.

Anonym sa...

Är sjuk och behöver förbön
Mest av all t vill jag möta JESUS till en riktig
frälsningsvisshet

Anonym sa...

Kan ni be för mig. Jag har så ont i njurarna och har en fruktansvärd trötthet,kraftlöshet,och
känns som att jag tappat fotfästet. Jag har inte längre några vänner. Kontakten jag hade med min syster i så många år känns förtappad.Ekonomin går inte ihop.
Flyttade till denna lägenhet och
och ångar mig.Är vilse vill känna glädje igen. Snälla ber om nystart. Ljus,glädje,helandekraft,hälsa,nya kärleksfulla fria vänner

Anonym sa...

Jag upplever det som att min vän fortsätter att försöka kontrollera styra mitt liv. Han kan inte se sin egna del i problemen utan andra är jämt skyldiga o då speciellt en annan vän som han skyller allt på. Jag ber att nya positiva vänner och mål och mening kommer in i mittliv så att jag får tillbaka kontrollen övermitt liv.Att jag kan se klart.
Kan ni be att Herren ger mig livskraft och frimodighet så att jag vågar gå framåt. Tack.

Anonym sa...

Be för min son som är 20 år och är djupt deprimerad. Han har legat på sin säng i stort sett hela sommaren och har självmordstankar, äter nästan ingenting och har blivit mycket mager. Han är mycket ensam och tycker att hela mänskligheten inte förstår honom. Han behöver en verklig vän som han kan få uppleva glädje med och han behöver få känna mening i tillvaron. Han är mycket kritisk till allt vad Gud och religion heter. Det är så svårt att se honom tyna bort inför mina ögon. Jag försöker prata med honom, men han låter mig sällan göra det, han stänger sin dörr och är kvar där dag och natt i stort sett. Hjälp mig att be att han fylls av Guds kärlek och får kraft och glädje i sitt liv! Jag är rädd att han kommer att göra sig själv eller andra illa om ingenting händer! Det finns mycket ilska och hat inom honom som han själv är rädd för att släppa fram, för vad skulle då kunna hända... Jag känner maktlöshet.

Anonym sa...

Jag tackar för bön som ni gjort som hjälpt mig fram lite mer. Kaoset borta. Bara Iskallt i min lägenhet. Men, Det blev lugnare.Jag är så tacksam för det. Men min lillasyster som behöver så mycket mer hjälp och sunda vuxna känns så frustrerande att höra hennes uppgivenhet,depression. Ber om ni kan be för henne att myndigheterna förstår att hon behöver sund hjälp och ett mysigt bra boende. O kan ni be för mig o mitt bonde att jag får ett varmt,mysigt boende. Tack för allt.

Anonym sa...

Jag fick nyligen veta att jag är svårt sjuk
i magen. När jag gå på toa så få jag ut dela av magen och det går att jag ofta få kramp i magen. Som magen och min kropp putta ut dela av min mage och nu har det också börjat komma ut dela av musklerna i ryggen.Vill bli frisk. Ber om helande för min mage och min rygg så att jag kan bli frisk igen och har ny energi och ny ork
Ber också för mitt underliv så jag inte har ont där
Så ber om helande över min mage och rygg och underliv så jag bli bra igen.

Ber också för min syster kille som är Islam bli får möta dig JESUS och bli förändrad
Tacka herre för att du hör bön
AMEN

Anonym sa...

Jag tackar er återigen pratade med min lillayster. Hon lät gladare idag hade fått hjälp. Myndigheterna verkar börja förstå hur hon har det.Hon får nu hjälp med tapetsering för den nya lägenheten av bekanta. Kan ni be för hennes ekonomi att hon får pengarna till att starta ett fint,mysigt hem för första gången i sitt liv. Att såren hon bär i sin själ helas. Att hon träffar en bra,stabil,trygg,go kille som älskar henne för den hon är och att hon älskar honom. Så hon får den familj hon drömmer om.
Jag tackar Herren och er för bönesvar.

Anonym sa...

Kan ni be för min vän som verkar tappat hoppet, glädjen.
Han sörjer att han inte får träffa sin son.
Min vän har lidit mycket i kropp,själ,ande.
Han är hemlös,har drogat alltförlänge. Har svårt att lita på honom men han har mycket gott i sig.Känns som kommunen placerat honom helt fel. Klart Gud vet det bästa. :) Kan ni be för att han får hjälp och får komma tillbaka där som är bäst för honom att få vara där han får god mat,glädje,att han helas,befrias,upprättas och för beskydd. Tack.

Anonym sa...

Kan ni be för att mannen kommer in i mitt liv som Gud vet är bäst för mig. Jag överlämnar åt honom. Jag har försökt säga så månger vad jag vill ha men då blir det ofta galet.Kan ni be för att Gud ger mig en man som gör mig lycklig och att jag gör honom lycklig. Tack.

Anonym sa...

Behöver förändringar om jag ska orka. Be för min familjs situation

Anonym sa...

Jag önskar förbön för min familj. Be, att vi alla blir frälsta.

Anonym sa...

Orolig mamma har en son som kämpar mot sitt alkoholberoende. Han är älskad av många men drabbats av denna grymma sjukdom.Be för oss alla Jag vet att Gud hör bön

Anonym sa...

Vill ni be med mig för min dotter som har ätstörningar och psykiska problem. Be med mig att hon blir helad NU, och får gå ut till ett liv i full frihet, glädje och frimodighet.

Anonym sa...

Hej och Gud välsigne er och Guds frid !!! Har gått igenom många olika skeden i mitt liv ,sen jag var liten ,och behöver Guds nåd och sanning och hjälp att komma till rätta med , och förstå det jag behöver om det hela och tro Gud om hans vilja om det? För att kunna gå vidare med ett liv som Gud vill den tid han vill till på Jorden? Och vid min död och mitt livs slut , till Gud till himlen? Jag vill Gud hjälper mig med det helt som Gud vill? Och om hur jag och mitt liv har blivit till nu, och i sin helhet och bara som Gud vill i fortsättningen , Gode Gud ???

För Jesus min Herres lidande och blod som blev utgjutet till försoning på korset och döds skull ,och uppståndelses från de döda till evigt liv med Gud igen enbart? Och enbart som du vill Gode Gud enligt Guds Ord bibeln och din vilja är enligt ditt Ord bibeln bara? Och som verkligen frälst och andedöpt med tungotalet som tecken på andedopet och troendedöpt med evigt liv med dig Gode Gud och lärjeunga träning och tjänst och församling och gemenskap ? Och med arbetet och ekonomi och trygga levnads förhållanden och på rätta väggar med dig där du vill,och som du vill bara den tid du vill på Jorden och sedan hos dig i himlen där jag får se dig som jag trodde på här sådan du är ,Gode Gud ?

Du vet hur jag och mitt liv varit till nu och hur du ska få mig att tro på dig om det och överhuvudtaget och att vilja det och att gå vidare i och igenom dig bara som du vill? Och hela mitt liv till bara som du vill på Jorden och sedan när mitt liv är slut på Jorden , för evigt hos dig i himlen bara som du vill,och med integritet och barmhärtighet ? Och hjälp mig att fullfölja missionsbefallningen ödmjukt som du bara vill? Hjälp mig med det? Och minna två unga vuxna söner och deras mor med och släkt vänner till oss och alla i vårt liv och alla över allt som du vill i fortsättningen som det står skrivet i Guds Ord bibeln giv oss din nåd och välsigna med frid med dig och ditt Ord bibeln?Och enligt ps 119:105 Guds Ord är minna fötters lyckta och leder min stig och ps 91 ,ps 103-104och Jhon 3:16 –17 , matt 5-7, 24, 25 , 28 och Romarbrevet och 1 kor och 2kor och 1kor 13 kärlekens lov? Och helt din nåd och sanning efter ditt Ord och din Goda vilja som du vill och Heb 12-13 etc och bara som du vill Gode Gud i fortsättningen och för tid och evighet? Och för att inget är omöjligt för Gud och allt förmår den som tror ??? Och för människor är det omöjligt att bli frälst , men för Gud är allt möjligt ? Därför hjälp oss som du vill ? Och mig helt som du vill ovannämt och ej nämt ? Tack för dit svar som du vill Gode Gud till din ära och för din skull som det står skrivet i Guds Ord och med din integritet och barmhärtighet och tacksamhet och förnöjsamhet och förkrosselse över hur underbar du Gud och din nåd och saning är om det hela och livet för tid och evighet som du vill Gode Gud i Jesus namn ,amen...Gud välsigne er och Guds frid!!!Ronny ps 103

Anonym sa...

Snälla be för mig så att jag blir frisk. Jag har fått fel på min sköldkörtel och är så rädd för att det ska vara en allvarlig sjukdom. Be att jag blir frisk till både kropp, själ och ande. Tack käre gode Gud, i Jesu namn. Amen.

Anonym sa...

Be, att Jesus helar min son och tar bort alla kopplingar till new age.

Anonym sa...

Be att Jesus helar min sons knän! Tack till alla er som ber!

Anonym sa...

Be att Jesus helar min sons knän. Tack till alla er som ber!

Anonym sa...

Be för mig att jag aldrig mer ska få urinvägsinfektion har det en gång i månaden i snart två år

Anonym sa...

Be för mig om ett helande i JESU namn

Anonym sa...

Be för Kent och hans familj, att de blir frälsta NU.

Anonym sa...

bed för min frus svaga sykiska hälsa och nitt atroskä tack snälla att ni bryr er

Anonym sa...

Be snälla för min man som har diskbråk o nu lider mycket av Ischias. Han måste orka jobba och ta hand om oss. Jag är själv sjuk i Ms. Och vi har en sjuk son......Tack så mycket
All ära åt HERREN!!!

Anonym sa...

Kan du ni hjölpa mig i all min otillräklighet och bristfälliga tro på Gud och Guds Ord och vilja ... Att be för min son Alexander på 21 år idag ...För läkarna ska fatta belsut om hans fortsatta vård och behandlig och medecinering idag ...
Och han har slutat ta sin medecin, för som han sagt till sin mamma ...Jag kan inte tänka minna egna tankar och minnas för medcinnens skull ... Och när han prattat med vårdpersonalen har de krävt att han inte ska ta dem ...Och ska ha sagt att vi kan lägga in din mamma med när han hänvisat till henne...
Och sen när hon kommer dit och säger att hon vill dom ska sluta med medecinnen, efter som Alexander mår dåligt av den ... Säger de direkt till henne att de kan lägga in henne med ...
Vad ska vi gör hur vill Gud hjälpa oss , så Alexander får må bra och vara trygg och med ett gott tryggt välsignat liv vid full hälsa och frihet och frivilligt som Gud vill...
Och mamman och vår äldsta son Thomas med... Och jag med helt bara som Gud vill enligt Guds Ord och så vi kan och vill leva som Gud vill... Ett i allo stilla och from liv efter som Gud vill att alla människor ska bli frälsta... Och det igenom en människa Kristus Jesus 1tim 2 Gode Gud ?
Till din ära och för din skull och som våra ära för dig för din skull??? Hjälp oss med det Gode Gud så vi kommer att vilja det och gärna helt bara som du vill nu under Jorde livet ...Och efter vårt livs slut på Jorden hos dig i himmlen, och som du vill till dess och för tid och evighet i din nåd och sanning och kraft igenom dig bara Gode Gud ...Och helt tryggt och säckert Gode Gud genom din nåd och sanning i dig och du i oss som du vill Gode Gud ...I världen men inte utav världen ... Bara i och igenom dig och för din skull och till din ära i trygghet och säkerhet med dig bara som du vill och på rätta vägar och på den eviga vägen , Gode Gud som det står skrivet i Guds Ord? Helt som du bara vill i din nåd och sanning och integritet och barmhärtighet? Och med bostad och jobb och trygga menningsfulla levnadsförhållanden för Alexander så han vill det helt som du bara vill?

Och hans mor och storebror med och jag med hans pappa... Nu och alltid och för tid och evighet Herren Vår sköld och skärm ?
Så vi också verkligen blir troende och frälsta och födda på nytt med evigt liv med dig Gode Gud kristna dinna lärjeungar tjännare och vänner ? Och du vår Herre och Fader i himlen så vi verklig är eller blir så och att vi vill det och tror dig och ditt Ord och din vilja om det och om troendedopet och andedopet med tungotalet som tecken på Andedopet...Med evigt liv och tillvaro och församling som du vill på Jorden innan himlen ...Och sedan i himlen när vi dör eller vårt liv är slut på Jorden? Så det verkligen får bli så som du vill och gärna helt bara som du vill i fortsättningen Gode Gud så vi vill det? Och vet i tro på dig gode Gud att det är så... Hjälp oss med det, Gode Gud som det står skrivet i Guds Ord bibeln bara i din nåd och sanning för endast Kristi kors och uppståndelse till evigt liv med Gud igen.Och med tanke på livets allehanda i Jesus namn,amen...Ronny Gud välsigne dig er och Guds frid !!!

Anonym sa...

Önskar förbön då jag nu är så stressad och orolig. Håller på med det sista på min utbildning och mitt examensarbete som jag nu fått sådan ångest för att inte klara av och bli godkänd i innan jul då vi arbetar i grupper och alla är av olika åsikter hur man ska göra detta. Kan knappt inte sova om nätterna längre och min kreativitet vad gäller arbetet är som bortblåst då jag bara stressar upp mig.
Snälla be för att det ska ordna sig, att vi fixar detta i tid och att jag ska hitta ett lugn igen.

Anonym sa...

gode gud bevara min familj
från allt ont.

tack gode gud för allt gott

Anonym sa...

Är mycket andlig och är aktiv besökare..(sökare),bland annat Frälsningsarmen*Vill gärna ha ett andligt böne-hjälp att fortsätta min alkohol-drogfrihet,känns svårt att vara ensam när man lämnat sina aktiva vänner..ber själv var morgon för styrka,mod och kraft..*FÖR VISST MÅR MAN BRA*..rädd för det ensamma kan få mig att falla?Dessutom varit hemlös i 8 år..*I GUDS FADER,SONENS och DEN HELIGA ANDENS NAMN*AMEN*

Anonym sa...

Tack för förböner för min son. Ber åter om förbön. Be, att han får klart för sig att Gud älskar alla.

Anonym sa...

Käre herre jesus jag behöver mod och kraft för att orka gå vidare med dig..eller en djupare överlåtelse.har räkningar och sjukhusbesök räkningar ska betalas fast jag har frikort ...det är sån sörja i samhället nu att dom ska åt alla ..käre herre hjälp mig att leva rättfärdigt trots allt..och vila i din kärlek och inte börja hata myndigheter och makthavare..hjälp mig och be över dom här sakerna........i jesu namn-David är mitt namn.

Anonym sa...

Ber om ett helande endast JESUS förmår

Anonym sa...

Ber om Guds särskilda vilja och allmänna för alla och mig och vårt liv och livet? Som det blir bäst nu och alltid och hela livet och för tid och evighet? Och för Guds församling, och att det blir välsignat väl med livet och allt i frid med Gud? Gode Gud bara som du vill och ödmjukt till din ära och som vår ära och för din skull bara ? Och för tid och evighet för inget är omöjligt för Gud och alltförmår den som tro? Skyddat emot och frälst från djävulen och allt ont och allt elände oc h fruktan dom och fördömelse ? Helt av dig Gode Gud bara som du vill och vår Fader i Himlen genom Tron av bara din nåd och sanning och kraft och hjälp genom den helige Ande sanningens Ande ...Hjälparen som ska hjälpa oss fram till hela sanningen om allt och genom din integritet och barmhärtighet ? Och Helt tryggt och säcker i och genom dig Gode Gud ? Och så vi vill det utan större problem ? Med ett liv för dig Gode Gud som du bara vill och det står skrivet i Guds Ord , Gode Gud ? Och så vi får ro med dig Gode Gud i Jesus namn,amen? Guds frid och rika välsignelse!!! Ronny ps 23 ps 103 Jhon 3:16-17 Jes 53:5 1kor 13 kärlekens lov...

Anonym sa...

Är så nedsatt både fysiskt o psykiskt. Återkommande infektoner, hade en mindre stroke Mars förra året.
Mår även dåligt i själen, efter en skillsmässa för 5 år sedan. Har bett om så mycket förbön, det verkar som Gud har glömt mig. Jag orkar knappt arbeta, jag vill så gärna bli starkare, o även få tillbaka min frälsningsglädje. Monica

Anonym sa...

Ber om förbön för min son, att han får vara frisk och klara sina studier.

Anonym sa...

Jesus Kristus, rädda min son!

Anonym sa...

Jag ber. För att min ekonomiska situation ska lösa sig. Denna månad. Jag ber för ett par tusen kronor. Jag studerar, satsar på framtiden för mig och min dotter. Nu är det jobbigt med ekonomin.Jag hoppas och jag ber.

Anonym sa...

Snälla bed för mig. Jag är inne i en pykos och kan inte hitta ut. Jag vaken drömmer massa otäckt och har levt så i många år. Snälla se till mig Gud. Amen /Sandra

Anonym sa...

Jag lider av depression och ångest, kan Ni be att Herren Jesus helar mig från detta!

Anonym sa...

Jag har stora problem med att sova på natten. Jag kan inte få frid om jag sover ensam i ett rum.
Jag känner en stor fruktan gripa tag om mig när jag ska sova. Snälla be för mig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Anonym sa...

Jag lider av depression och ångest, be att Jesus helar mig från detta!
R

Anonym sa...

Bed för att rättvisa sker mellan min bror och mig när det gäller arv.Detta har gjort mig mycket nedbruten och jag känner mig mycket kränkt och vet inte ens om jag orkar leva mera.Bed ochså för att min stora skuld går att lösa,och att mina barn inte skall lida vare sig av orättvisan eller lida ekonomiskt.Tack för hjälp i bön.

Anonym sa...

ber att syrrans kille känner att han ska ge mig tillbaka mina pengar som han lånat. Han känner att han ska göra det men han vet inte varför utan att det är du Jesus som leder honom att göra det.
ber om helande över min mage & min rygg ber också över mitt underliv. Ber att jag få vara frisk & mår bra i ditt namn Jesus. Ber om helande över pappas höger ben & höger ben som inte fungera så bra sen 4 år sen han fick stroke. Ber att alla skulder som finns inom familjen försvinner så man kan blicka framåt i nya banor. Ber att syrran är stark & fri i ditt namn Jesus & gå upp 5 kg & mår bra i sig själv. Ber också att min minsta bror vill lära sig att läsa att det inte finns klump i magen att är jobbigt att lära sig & våga ta plats i skolan. Ber att hela min familj är lika tajta som vi brukar vara. Ber så att jag kan vara fotograf & skol assistent om det är meningen att jag ska bli det gör så att jag kan plugga detta samtidigt. Ber att syrrans kille aldrig plåga min familj igen utan far hem till sitt hemland & få möta dig Jesus. Ber över den här islamska familjen det låter som pappan slå ihjäl sin familj. Ber över att pappan bli helt förändrad & få möta dig Jesus & sluta plåga sin familj.
AMEN

Anonym sa...

Be för min vän Lars. Be, att han blir fullt frisk. Be också för alla andra psykiskt sjuka och för personalen. Be, att alla blir troende.

Anonym sa...

min son har hjärntumör

Anonym sa...

min son har hjärntumör

Anonym sa...

för min vän har lekermin

Anonym sa...

för att jag skär mig

«Äldst ‹Äldre   201 – 400 av 600   Nyare› Senaste»

Skicka en kommentarBÖNESIDAN
Lägg in ditt böneämne här.

Undvik att nämna namn eller använd enbart förnamn eller initialer då vi publicerar böneämnet.
Kom gärna tillbaka hit och vittna när du fått svar på din bön. Gud välsigne dig.
KRISTUSMISSIONEN

De senaste böneämena

Gud hör bön. Lägg in ditt eget böneämne! Klicka här.