_______________________________________________
Bönesidan

Om du vill lägga in ett böneämne så klicka på
http://kristusmissionen.se
så ber vi i Jesu namn för dig och ditt böneämne.

_______________________________________________


torsdag 24 december 2009

Bönesida - med förböner vi ber för dig

Klicka på http://kristusmissionen.se för att skriva in ditt böneämne.

Här kan du lägga in dina böneämnen så ber vi för dem i Jesu namn.

Kom gärna tillbaka hit när du fått dina böner besvarade och berätta om det! Du kan även hjälpa oss att be för alla böneämnen. Lägg till denna sida bland dina favoriter (CTRL+D)

När du lägger in dina böneämnen så undvik att nämna personnamn eller annat som kan identifiera personer. Gud vet vem det gäller ändå.

Du får givetvis även lägga in dina egna böner här så hjälper vi dig att be för dem.

Gud välsigne dig
Kristusmissionen/ Jesus Prayer Request


Klicka på http://kristusmissionen.se för att skriva in ditt böneämne.

600 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   1 – 200 av 600   Nyare›   Senaste»
Anonymous sa...

Be för mig att jag får gå in i en heltidstjänst för Herren.

Anonymous sa...

Be för en familj i Linköping vars pappa dog i förra veckan.

Anonymous sa...

Lord You are Good and Your Mercy endureth forever. Thank You Lord Jesus for delivering my son and his family from the hands of the enemy. Thanks and God Bless you all.

Anonymous sa...

Be för vår dotter. Hon har insjuknat med feber.

Anonymous sa...

be att jag får styrkan tillbaks och att jag kommer i balans fysiskt och psykiskt efter alla attacker som kommit emot mig. be också att jag får sömnen tillbaka så jag får lämna sömnmedicinen.

Anonymous sa...

Bed för en 60-årig kvinnna som ligger på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Kvinnan är nyligen opererad för en hjärntumör. Läkarna har sagt i sin diagnos att hon har bara 2 månader kvar att leva. Bed att hon blir helad och får leva och tjäna Herren. Tack för att ni ropar och ber för kvinnan.

Anonymous sa...

Please pray for Pam H, her husband, Dick has bone cancer,kidneys started shutting down {16Mar09}.He has had the Sacraments given to him.Frank W, Thomas C, Ann V T, and Linda DiG who are also very sick with cancer and their families. Thank YOU So Much for your prayers. GOD Bless YOU. Jonie 18Mar09

Anonymous sa...

please pray for my friend, that she would be able to receive hospital treatment for her eating disorder as soon as possible now that she consents to it.

Anonymous sa...

hjälp mig i bön att jag o mitt x kan återförenas som vänner efter bråket för snart en vecka sedan så orkade jag inte mer så jag försökte att ta mitt liv,bed så hon hör avsig jag klarar inte av detta längre mitt liv är ett enda stort kaos efter det som hände o hör hon inte av sig snart så slutar mitt liv i en KATASROF GODE GUD HJÄLP MIG

Anonymous sa...

Be för en nyfrälst kvinna som känner sig jagad att återvända till antroposofin. Hon mår jättedåligt av de attacker som kommer på henne.

Gittan sa...

Bed för min son och hans tjej.
Båda har stora problem och båda är självmordsbenägna.
Bor ensam uti på landet med hundar och kaniner och nu får de inte ha djuren kvar. Myndigheterna är på "intågande"
En stor kris och saknad för ungdomarna.
Allt är kaos, förtvivlan,ilska, frustration och mycket mer.
Jag är rädd att de gör sig själva eller omgivningen illa genom sin stora kris.
Be om lösning,frid,lugn, och att någon/något kan bli deras räddning innan nåt händer.
Hjälp mig att be.....
Ps. De ringde för ca en timme sedan och berättade hur det var och hur de kände sig. Fanns mycket ilska och hot till vissa personer. Ds

Anonymous sa...

please pray for him and i to meet prayer he is safe pray that he marry me becase i know he the on for me the Lord lay on my heart pray for the healing of my body

Anonymous sa...

Be för min bror som utvecklat demens. Be att han får komma till något hem där han får känna kärlek och lugn och ro. Han har skickats mellan olika boende många gånger på ett år nu. Han är även sjuk i diabetes och har smärtor i sina ben och fötter.

Anonymous sa...

Be för min bror som utvecklat demens. Be att han får komma till ett hem där han kan känna kärlek och få lugn och ro. Han har även smärtor i benen och fötterna pga diabetes. Han har farit så illa det senaste året. Han har fått byta boende många gånger på ett år.

Hjälp mig med bön för honom önskar hans syster.

Anonymous sa...

Please pray for me that my friends broken leg is good at Thursday , so i can go on a very important (for us) trip with him. and that the trip gonna be a lot of fun for both of us and give us motivation.

God bless!!

Anonymous sa...

pls pray for me that me and my ex ge together again and he can understand me and i can help him. I feel so helpless and I dont know what should i do. plsssssssssssssss i love God so much and i pray that God help me. Thanks

Anonymous sa...

Bed för en kvinna som är allvarligt sjuk och ska på ett viktigt läkarbesök på tisdag 2/6.TACK

Anonymous sa...

Hello!
I have had an bikeaccident and split my left knee into to parts.
I am so sad.
Please pray for me
Jan Sweden

Anonymous sa...

Please pray for me that i can win a macbook on todays twitter giveaway!

Anonymous sa...

Bed att jag ska bli fri från mitt sexmissbruk! Är jag redan fri i Jesus? Be att jag ska inta den frihet jag har och leva i frihet! Be för mina psykiska besvär, kanske de har samband med mitt sexmissbruk! Jag bekänner att jag syndat mot Gud! Be att Gud förlåter mig min synd! I Jesu namn, AMEN!

Anonymous sa...

Be för mig, att jag ska få det jobb jag hoppas på eller att jag på annat sätt ska få en ekonomi att kunna leva på, så fort som möjligt. Jag behöver jobbet för att kunna flytta hemifrån och studera i höst. Min tro är svag så jag hoppas att er starka tro ska övervinna min svaga och ändå göra att min bön ändå blir hörd.
Ni får gärna också be att jag ska få mer förståelse på Jesus och på vem han egentligen är.

Tack.

Anonymous sa...

Be för mej att jag blir helt frisk i min rygg o min nacke. Be också för min son som lider av depression. Han studerar men säger att han mår dåligt vill inte gå till läkare, han tror på Jesus men talar bara om hur misslyckat förflutet han har han har liksom planerat allt fel detta stämmer inte han har inte gjort såna stora misstag. undrar hur Gud ska befria honom. vi föräldrar är oroliga för honom.

Anonymous sa...

Snälla be för mitt äktenskap som håller på att gå i bitar då min man har tröttnat på mig. Be oxo för min man som ej är frälst men behöver bli det... Mitt ork håller på att sina ut,, Jeusu HJÄLP!

Anonymous sa...

Be för mej och min alkoholism och att jag blir fri en gång för alla jag har kämpat i många år nu med detta problen lider av fruktan och oro sen unga år jag tror på Jesus. God bless you

Anonymous sa...

Be för mig, jag behöver ett nytt jobb efter att ha blivit uppgad p.g.a. arbetsbrist. Att gå arbetslös tär hårt på ekonomin och på äktenskaper, för att inte tala om mitt humör.
Aå bed för mig att jag väldigt snart får ett nytt bra jobb.

Anonymous sa...

Bed för Mig, en syndare som har en blodsjukdom som "ökar på sig" hela tiden. Jag vet väl att jag lever fel...men är svag för vissa saker.
Tänk om jag kunde få ett bevis...ett helande...ett tecken.
I Jesu namn Amen.

Anonymous sa...

jag halkade in här och känner med er alla. Jag ber för er. Eller som det heter i min profana värld "jag tänker på er". Jag är en vilsen jävel som tar varje dag som en ångvält. Tar mig igenom. Lite alkohol, lite gräs men lite sömn och lite entusiasm. Jag önskar er alla det bästa. Det kommer. Om ni vill. Stäng inte er! Jag pratar om jordsliga ting som att släppa in dina medmänniskor. Det är är där ni finner G-D. Inte bön främst utan genom din näste.
Sov gott mina vänner./T

Anonymous sa...

Bed för mig som mormor och mitt lilla barnbarn bor som hos mig sedan 1 år Han är 5år och har Varit Utsatt för våld och sexövergrepp.han har Enormt Svårt att se en verklighet han stänger in sig i sin egen värld och tar Inte till sig det man säger eller gör, med vore Nu har han Fått bupkontakt Och det värsta med det är Att de vill Att socialtjänsten ska Flytta Honom från mig och det helt katasrofalt.socialtjänsten låter förövaren ha Regelbundet nattumgänge här med Honom och därtill Utökat detta en eftermiddag till i veckan, efter Att de gjort bedömningen Att det skedde då och inte nu, hos mig som jag har Honom ser och hör När han berättar Att det finns även i nutid och Att alls han Int mår väl av Dessa umgängen.Bed om Ett Gudsingripande i hans situation och Att Guds vilja får SKE Int Bups och socialtjänstens. Vi tackar för förbönshjälp. Han och jag Försöker förlita oss på vår Herre. men ibland blir det Svårt Då allt bara motarbetas av Dessa myndigheter.han börjar skolan nästa år och Har inte de Primära Kunskaper som man Bör ha ibland är han 2-3 år och ibland 5 som han åldersmässigt är. Snälla hjälp oss.

Anonymous sa...

Hej, jag har ett problem. Jag sover bra om jag inte blir väckt men om jag blir väckt så är det helt omöjligt att somna om. Jag har två små barn som jag blir väckt av ibland och då ligger jag vaken resten av natten även om dom somnar om. Mycket tacksam för förbön om hjälp att kunna somna om för situationen just nu är ohållbar.

Anonymous sa...

Önskar jag Förbön för min blodsjukdom / cancer som jag börjat behandling för min. Ber Att alla mediciner ska Verka och Att förbönen därtill ska Göra underverk ...

  Tack!

Anonymous sa...

Jag önskar förbön för min hälsa.
Tack

Anonymous sa...

PLEASE ! PRAY FOR ME ! I HAVE SINNED, WATCHED PORNO, AND I FEEL ME LIKE DEAT IN MY SPIRIT !!! JESUS FORGIVE ME ONE MORE TIME PLEASE !!! ROBERT

Anonymous sa...

Snälla ni. Bed för mig! Ett mörker har omslutit min själ. Jag lider.. Hjälp mig Jesus! Hjälp!

Anonymous sa...

Tack till er förebedjare Gud välsigna er.
Bed till Jesus för min son som är deprimerad. Har dålig sömn. Livet ser hopplöst ut. Gud hör bön i alla situationer.
Tack Jesus för allt.

Anonymous sa...

Jag vill be om förböner för min man som mer och mer sällan vill höra Guds Ord. Be att han skulle bli väckt på nytt och få en längtan efter Ordet och Gudsgemenskapen i vår församling.

Anonymous sa...

Jag känner Att förbönerna jag får från Olika håll hjälper mig Känslomässigt. Har en obotlig cancerform. Nu Önskar jag även Ett helande ... "SKE Din vilja" docka.

  Tack.

Anonymous sa...

Kära vänner. Jag är gift och älskar min fru som en vän .. men har inga sexuella-känslor för henne, för hon är fet .. och hon kommer inte att sluta äta socker och fet mat .. Nu mitt problem är onani när jag ser smala unga kvinnor .. Alltid i min fantasi, vill jag vara gift med en smal söt kvinna .. inte tjock och fet .. och jag vet onani, och att titta på dessa tjejer är synd ... Jag vet verkligen inte vad jag ska göra ? Gift .. men inte sex-liv ? skillsmässa ? Inte okey säger Guds ord ? Jag är så trött .. så trött ... Vill ni be för mig ? Jesus hjälp mig !!!

Anonymous sa...

Be för min son, som varit allvarligt sjuk. Be,att Jesus helar honom.
Tack

Anonymous sa...

Here, my brother sent an emergency message on behalf of his brother's son, who have been believer.. but is now in darkness .. and police officers have applied him, and something really bad is going on, because these boys have guns ...-His name is Tom, and he lives in Finland. Can you pray for Tom my dear friends, that Tom give his life to the Lord again ! Lord have mercy on Tom In the name of Jesus we cry out to JESUS Who have all POWER in heaven and on earth! Thank you, my beloved prayer-friends !!! -Robert-

Anonymous sa...

Dear friends ! Will you pray for a beloved brother's wife ... Today, he called me and asked if I could put a prayer request on behalf of his wife,*****, who has really bad arthritis ... Knees and hips are really sore, and inflamed .. and strong painkillers have marred the stomach .. We pray together that the Lord will appear in *****'s case with healing power. Thank you all of you who will pray for sister ***** ! Bless and Love you all.

Anonymous sa...

Peace!

Please continue pray for S & R , for our reunion so that we can live togather in a same country. Please pray for our love getting stronger and stronger and for our marriage being blessed.

We really need God´s intervention and his mercy and your prayers.

God bless you!

R

Anonymous sa...

Snälla be att min ischias och inflammation i rumpa, ben och armar försvinner. Det verkar bli värre för varje dag!

Anonymous sa...

My friend asked me if i can post you this prayer-request.. One young man 22 years old, name "Sami" have cancer all ower his body, and he is in hospital now... Samis parents is pentecostal-Christians, and they are very good friends to my brother. My dear precious friends, will you pray for "Sami" that Jesus heals this young man... Bless you, Love you with all my heart. Brother

Anonymous sa...

Dear God

Please look kindly upon your servant who today will appear in court. Give her strength and let your light of compassion shine upon the judges who shall pass sentence over her. May her sins be forgiven her and make the judges set over her, look mildly upon her.

Anonymous sa...

Im down in very bad flu.. and feel that this is very difficult attack ... Dear friends.. will you pray for me, that Jesus touch me with healing power ? Love you, and Bless you all my precious friends !!! -Robert- Matt 18:18-19

Anonymous sa...

Bed att jag ska få ledning att komma in i rätt tjänst för herren. tack jesus .

Anonymous sa...

Prayer-request;-My brother and "Eve" are in fear , because "Tom" has come back to **** and his children. What is needed now is a blood and angels protection! Brother ***** .

Anonymous sa...

Please Friends, pray for the restoration of my marriage. My wife wants to divorce but I do not. Please pray for her to soften her heart. Through Jesus Our Lord. Amen

Jack sa...

Be för min fru och familj imorgon då vi påbörjar hennes kamp mot cancern. Vi fick beskedet i Fredag`s och hela världen rasade då samman.

Ta hand o varandra, livet kan förändras på ett ögonblick.

//J

Anonymous sa...

Jag har sedan ett år haft stora besvär med min andning och rygg. Senaste tiden har det blivit värre. Orkar inte kämpa mer! Snälla, hjälp mig be om ett helande i min kropp, i Jesu namn! Jag är 25 år och vill så gärna leva.

Tack!

/C

Anonymous sa...

Please God, Make a miracel to my brother who suffers from cancer, I beg you Jesus Christ, do something against it:( We pray day in and day out, Please LORD listen to us:( Big Love Jesus<3

Anonymous sa...

Dear friends! Will you pray for Tom ... He was before servant of the Lord, but fell into sin .. and now has very serious problems in his life .. Left his family and children ... He wants to come back, but it seems that he has no power to do so. Dear friends, we ask that Tom may grace to meet Jesus again, and goes back to his wife and children. Thank you dear friends who want to pray for this, love and bless you all !

Anonymous sa...

Vill ni be för mig och min älskade man, på det att vi får det/de barn vi SÅ LÄNGE längtat efter?
Vi är två mycket kärleksfulla människor, har huset fullt av djur, som vi tar hand om.
Sedan min mamma dog för tre år sedan har jag ingen familj alls. Eftersom min mamma gav mig så mycket kärlek, har jag blivit van vid det: att ge och ta emot kärlek.
Jag är så gripen av alla meddelanden från människor jag läst om här. Jag har läst och gråtit och bett för dem. Jag tycker så synd om dem och känner så mycket kärlek till dem!
Vill ni be för att vårt älskade barn ska få komma till oss snart!!

Anonymous sa...

Be för mig: Jag är rädd jag har någon typ av tumör i huvudet. Jag är inte direkt rädd för döden men vill inte lämna min fru och fem små barn ännu

Anonymous sa...

Dear friends. Will you pray for my lungs ... There is something wrong and hard to breathe... Bless and Love you all. Broder

Anonymous sa...

Dear friends. I have had bad lunginflammtion now for a month ... Would you like to pray to Jesus that he heals me. Have bad coughing, and difficulty breathing. -All brothers and sisters, Bless and Love you with all my heart. R.

Bengt Johansson sa...

Be för en kvinna som nyligen fick diagnosen cancer i bukspottkörteln och metastaser på levern. Läkarna kan ej operera för att cancern ligger för nära stora blodkärl. Det enda som de kan behandla med är cellgifter. Hur det kommer att hjälpa henne vet man inte. Utsikterna är inte goda.

Läkarna har opererat in en portacord som de skall ge cellgift genom samt näringsdropp. Kvinnan har ingen aptit, mår illa och har hemskt ont så hon får morfin som smärtlindring. Cellgiftsbehandling kan de för närvarande inte påbörja eftersom hon är i för dålig kondition.

Anonymous sa...

Merry Christmas to You all!
Could you pray for me and my beloved husband, so that we soon will have OUR OWN BABY?
We have been waiting so LONG. I have almost grown sick with this waiting and worrying!
My husband is a wonderful person, so full of love, and I really want to give him his child.
PLEASE PRAY FOR OSS NOW!

I send all my love to you people, and I pray for all of you that suffers or feels lonely!

henrik hagnell sa...

GOD BLESS YOU. I need energy to start my new project so i askk god the ftaher and jesus the son to help me. please pray for me.

Anonym sa...

Be att jag får ett nytt jobb där jag kan få nytta av min utbildning och mitt kristna engagemang.

Anonym sa...

Tack för förbön för min hälsa 23/9 2009. Mår bättre nu.
Önskar nu förbön för min bror, som missbrukar alkohol.
Tack

Anonym sa...

Vill be om friskhet, har mycket ont i ryggen och är beroende av alkohol o tabletter, be att hitta tillbaka till friden och glädjen i Jesus

Anonym sa...

God bless you all.
Please pray for my little cat, she is a very small black and white girl. Her name is Irene.
She is only two months old, and now she has fallen ill with very low temperature and with her little stomach inflammated.
PLEASE pray for her to survive, as being one creature from God!

Love to you all

Anonym sa...

Ber om förbön för mig själv och min familj. Be att Jesus helar oss till kropp och själ och leder oss i allt.

Anonym sa...

Dear people!
Yesterday I asked you to pray for my little cat Irene, who was sick.
But she died before my asking for pray was published.
Now I am very sad, because this little innocent creature from God had to disappear so soon from this earth. She didn´t even have time to play.
PLEASE pray for her soul, and that the Lord will take her inside his Kingdome.

I wish you all and your animals too, so much LOVE

Anonym sa...

Kära ni!
Be för min kära väninnas gamle far, på det att han må tillfriskna från sin magsjukdom.
Läkarna hittar inget fel på honom, men han blir bara svagare och svagare. Han har ont i magen och kan inte äta. Min väninna älskar sin far så mycket.
BE för honom. SNÄLLA SNÄLLa ni!

Anonym sa...

Tack att ni ber för min mor och hennes hälsa och att hon kan få mera kraft och nåd med kärlek av Herren,tack och var välsignat ,keijo södertälje

Anonym sa...

Be för Haiti.

Anonym sa...

Hej!
Tack för att ni ber!

Jag har en nära väninna som har djupa problem. Hon har mått dåligt länge men det har kommit upp till ytan genom terapi. Nu behöver hon verklig hjälp att det helas eller läks. hon är sjuk, mår dåligt har inte någon livslust kvar. Hon är i en allvarlig kris. Bed att Jesus hjälper vilka dörrar som kan öppnas så hon kan få den hjälp hon behöver, så hon får komma vidare i sitt liv. Jag står henne nära och vet inte vad jag ska göra. Be för henne!

Anonym sa...

Bed för en familj som mår väldigt dåligt till följd av mammans alkoholberoende. Hennes son har under året kommit till tro och ber nu ivrigt för mamman, men är orolig för henne efterson hon efter ett hastigt dödsfall...som hon sörjer...nu super ännu mer och har hamnat i fel sällskap. Bed att sonen får bönesvar och får se modern återupprättad! Bed också för hans syster som har en bipolär diagnos.

Anonym sa...

Be, att allt ont lämnar min son. Be i Jesu mamn, att han får Jesu frid och överger all falsk religion.
Tack

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Be för Jim D. i USA. Be, att han lär känna Jesus och blir frälst.

Anonym sa...

Bed för mig! Jag är i desperat behov av ett nytt arbete. Håller på att gå under av arbetslösheten med allt vad den har dragit med sig.
Tusen tack och Gud välsigne Er alla!

Anonym sa...

Bed för ett äldre par, där kvinnan har cancer. Paret, som kommer från Irak och är kristna, mår dåligt isamband med att de väntar på uppehållstillstånd. Bed att rätt beslut fattas och att de får stanna i Sverige.

Anonym sa...

Önskar förbön för att kunna gå ned i vikt. Jag vet att jag måste göra jobbet själv, men jag har känt mig motarbetad av en ond cirkel av bekymmer...medicin, hormonrubbning och ångest. Skulle uppskatta att få förbön för att jag ska få känna mig mer stabil och att mina ansträngningar för att gå ned i vikt ger resultat. Gud vet var problemet sitter, det är ingen liten viktminskning (den är stor) och det handlar om och flera trauman som har gjort att det blivit som det blivit. Tack på förhand!

Anonym sa...

O, Jesus hjälpa all utsatta kvinnor. Låt dom få din välsigneslse! amen

Anonym sa...

be för jan att han ska få hjälp att komm ur fitt alkohol begär be för emelie att hon ska få kraft att sluta röka

Anonym sa...

Vill ha hjälp i förbön pga av svår förföljelse,från andra, och lidit svårt av detta under 4 års tid!NB

Anonym sa...

Hej!

Ber om förbön för mig själv och min familj. Bed att Herren helar oss till kropp och själ och leder oss på rätta vägar.

Anonym sa...

Be för min dotter som bor ett par mil i från oss med en kille från azerbadjan, men nu isolerar hon sig o det är svårt att nå henne, när hon gick på gymn. så hade hon ett rum i stan skolan ringde o sa att dom inte fick tag i henne, började be o forslades genom rummet till hennes säng där stod två vita stora änglar.
Ber att allt löser sig I Jesu kristi namn, att hon får in mer glädje o ljus som hon inte trodde innan, att hon har någon som hon kan anförtro sig till, ber om blodetsbesydd på alla sätt I jesu kristi namn Amen

Anonym sa...

Gode Gud, jag ber att hon inte hatar mig som casse om jag älskar henne som mig och marika, är det bra sagt? :) Gud, jag ber att hon slutar ljuga också. Gode Gud, inte håller jag väl på att göra en pellejöns av mig? Nå, allt det bästa till dig, sköt om Dig och ha det så trevligt. Verkligen.

Anonym sa...

Be gärna för min bror som lider av psykisk ohälsa. Be gärna för föräldrarna och om styrka och kraft att klara av vardagen tillsamans med honom. Hjärtligt tack och gud välsigne er, Danne.

Anonym sa...

Gode Gud, jag ber att christina inte har dåliga intressen.

Anonym sa...

Be för mig att Heren leder mig varje dag i mitt arbete som lärare.

Anonym sa...

Vill bekänna att jag har fallit i synd... tittat på porno, och orenat mitt hjärta. -Vill nu bekänna min synd, och sluta med detta.. Vill ni be att jag blir fri från dessa orena tankar, och mörker. 1Joh 1:9 1Joh 2:1-2 Jak 5:16 Gud välsigne er alla. "Broder"

Anonym sa...

SNÄLLA BE FÖR MIG!!!
Snälla, be för att jag inte ska förlora mitt livs ekonomiska investering i min lägenhet pga. en kvinnas lögner. Imorgon torsdag vid klockan tre den 18 februari 2010 avgörs det om de kommer att ta allt ifrån mig. Detta fastän jag inte gjort något förutom att ha råkat fått veta saker om min bostadsrättsförenings ordförande som gör att hon är rädd för att ha kvar mig i föreningen. Hon har begått brottsliga handlingar gentemot bostadsrättsföreningen och har nu därför baktalat mig för att jag inte ska bli trodd om jag skulle säga något. Hon har därmed sett till att jag blir av med min lägenhet på exekutiv aktion. Jag kommer bara att få halva värdet knappt. Min mamma och pappa dog med en månads mellan rum bara 58 år gamla för en tid sen och innan det var jag misshandlad i många år av en man som jag dock lyckats bli fri från. Jag orkar inte bli av med min ekonomiska trygghet också. Jag känner mig så ensam och har ingen familj kvar. Jag är kristen och har alltid försökt hjälpa människor, både i jobbet och på fritiden som t.ex. scoutledare i tolv år, men det känns som om jag själv aldrig får någon hjälp och alltid, alltid ska ha otur. Jag har blivit kallad för den ”grekiska tragedin”! Jag vet inte om jag orkar längre! Snälla be för att jag får styrka att leva och att jag inte förlorar allt i aktionen eller att den blir stoppad då en annan styrelsemedlem ska försöka göra det imorgon om han vågar och kan. Alla är rädda för denna kvinna som är ordförande och ingen vill råka illa ut. Folk vet att hon kan hitta på saker om en. Det har hänt några andra i föreningen. Nu har några sett till att hon ska få personlig revision och då kommer hon troligen få fängelse, men då kommer jag redan att ha förlorat min lägenhet och allt är försent för mig. SNÄLLA be för mig!!! Tack älskade fader att du alltid finns för mig! Gud välsigne er alla!

Anonym sa...

Ber för mina Kristna vänner från Finland in Motala för så många är sjuka och många har somnat in i trons kamp.Ber för pastor med,tack och var välsignat,keijo södertälje

Anonym sa...

Be att Jesus Kristus leder mig och min familj i allt vi gör!

Anonym sa...

Hej!

Vill ni hjälp mig att be? Har ångest som tar stor del i mitt liv. Är föräldrarledig och frågan har kommit upp nu om och när jag ska börja jobba igen. Det kan väl alla känna oro inför men jag har riktig ångest. Vet inte vad jag vill och min stora skräck är att jag ska känna ångest hela tiden.


Söker frid över mina beslut och över min oro inför framtiden.


Be också för min familj som detta också är jobbigt för.

Be också för personer jag träffar i samtal att de få vara Guds händer så att de leder mig på hans vägar.

Tack!

Annelie

Anonym sa...

Jag har mått dåligt i 27 år. Är psykiskt/känslomässigt sjuk/beroendesjukdom m fd missbruk. Utsatts för övergrepp o stöld. Infektioner. Oro o vill inte gå o lägga mig på kvällarna, kan inte arbeta, behöver pengar, klarar inte att skaffa rutiner,tål inte människor som kommer nära mig känslomässigt, blir lätt nedbruten av andrs agerande.
BE FÖR ATT JAG SKA BLI HELT FRISK OCH KUNNA TA EMOT/TJÄNA PENGAR I ÖVERFLÖD.
Kunna göra en positiv skillnad i världen m dessa pengar.

Peter Stoor sa...

Be för Loo som ligger döende i cancer och lämnar en 2 årig son efter sig. Be för att ett mirakel skall ske.

Anonym sa...

Vill be en bön för Loo som kämpar för sitt liv i denna stund (leukumi),jag vill be om mirakel att hon ska få mera tid så hon hinner ta farväl av sin son sin kärlek sina nära.
Låt henne slippa lida,ge henne lugn & frid i sin själ.

A-L Stoor

Anonym sa...

Gode Gud, tack för Din hjälp. M.

Vänligen ge Mirakulös hjälp åt Christian, håll honom ung och kärleksfull, är uttrycket kärlek för noggrant? :)
Tack än en gång, En sak till, sköt om dig.

Anonym sa...

Gode Gud, jag ber att den ortodoxa kyrkan har rätt sorts kyrklig debatt på gång, med tanke på dagens situation. Gud, jag ber att Du ger Din välsignelse åt denna bön.

Anonym sa...

Be att jag får hit min dotter på helst fredag för jag vill bjuda henne på kvinnofrukost,att det kommer in pengar så att löser sig i Jesu namn

Anonym sa...

Gode Gud, jag ber att mamma får mirakelhjälp.

Hjälp utan metoder vi känner igen från Åbo eller sommaröarna.

Anonym sa...

Diakoniföreningen

Kan ni be att folket som tar emot min böneförfrågan orkar med texten?

-Och med arbetet för den andre.

Anonym sa...

Be för min gamle far som fått inflammation i gallblåsan. Be att han ska få bli frisk och få vara med oss än en tid

Anonym sa...

Tack för förbön för min son. Han mår bättre nu, är dock ännu ej fullt frisk.

Anonym sa...

Dear Go, I see the antichrist lose. What do I do?

Please help miraculously.

Anonym sa...

Ber om att få ökad energi så att min depression försvinner.

Anonym sa...

Är nykter alkoholist tack vare Din hjälp.
Behöver mer hjälp: att bli av med ett annat beroende.
Ske din vilja / Amen

Anonym sa...

Är en kvinna som ska omskola sej efter att ha varit mamma ledig.Vore jätte tacksam om ni ville be för mej att Herren ska leda mej och öppna nya dörrar för mej så att jag kommer på rätt väg och klarar av detta.Detta är en tuff utbildning som ställer stora krav och mycket prestation. Har familj, 5 barn som också behöver era böner angående deras skolgång.Be för oss att vi även klarar av det ekonomiskt.Tack på förhand för era böner!!

Anonym sa...

Hjälp oss be för de barn vi längtar efter. Be att Gud gör slut på vår ständiga längtan. Amen

Anonym sa...

Be för mig mår mycket dåligt, har varit hos läkare hade för många mellanslag i hjärtat men mår så dåligt så jag höll nästan på att svimma kändes det som det har varit stress under längre tid dom tog också en del prover.Be att allt löser sig till det bästa!

Anonym sa...

Be för Monica. Be, att Gud tar tag i hennes liv.

Anonym sa...

Jesus, visa dig för SC.... låt honom lära känna Dig. Ge mig även tillbaka min vän, jag saknar honom och lider enormt. Jag lider som Du gjorde en gång... lindra min plåga eller hämta hem mig Gud. Jag saknar min chilenske bror så mycket! Din trofasta tjänarinna, RH

Anonym sa...

Bed för vår dotter och hennes pojkvän. De är inne i en kris och behöver hjälp och vägledning. Vår dotter har blivit sviken flera gånger och nu känns det som att hon inte klarar av ännu ett uppbrott. Hjälp oss att be för deras relation!
vädjar föräldrarna

Anonym sa...

Hej!

Jag är en man på 29 år, kristen - har en tro på Jesus Kristus. Är för tillfället arbetslös vilket gör mig djupt deprimerad och oroad för ekonomi, framtid, trygghet m m. Även om jag innerst inne vet att Herren är min försörjare så är det svårt att slappna av ändå. Jag var på några anställningsintervjuer för drygt en vecka sedan och önskar hjälp i bön om att jag ska få ett jobb.

Jag har så svårt att tänka på något annat för tillfället. Det är som det ligger en mörk dimma över mig just nu.

Vore jättetacksam om ni ville be för detta, att det ska lösa sig så fort som möjligt.

/ Erik

Yvonne sa...

Hej! Jag är en kvinna som har hemsökts av osaliga andar och behöver hjälp med att be då jag inte fått lindring trots att jag har bett till Herren om hjälp under en längre tid.Är tacksam att ni finns till hjälp och ser med tillförsikt tiden an.

Anonym sa...

Jag ber om mycket förbön för en kristen barnfamilj som har en djup kris i sitt äktenskap!
En av makarna har vädjat om hjälp i bönen! Personen säger att de behöver mer förbön än någonsin för att komma ur krisen! De kommer att behöva det för en lång tid!
Tack för att ni vill vara med och be för denna familj, att de blir fullt återupprättad i sina relationer till varandra och till Gud!
Tack!

Anonym sa...

Be för två av mina barn, som har det svårt. En familj med barn nära separation . En familj, som drabbats av tragiskt självmord och som dessutom har andra stora problem.
En maktlös mamma

Anonym sa...

Be för min man, att Jesus blir del i hans liv.

Henrik sa...

O Dearly beloved Word of God, teach me to be generous, to serve Thee as Thou dost deserve, to give without counting the cost, to fight without fretting at my wounds, to labor without seeking rest, to spend myself without looking for any reward other than that of knowing that I do Thy holy will. Amen.

Anonym sa...

be för mig. Så att jag blir frisk och fri från min ångerst.

be så att jesus blir en del av mitt liv.
Tack på förhand

Anonym sa...

be för mig snälla så jag blir frisk och pigg igen be så att jesus blir en del av mitt liv.

Anonym sa...

Min flickvän mår inte bra. Kan ni be för henne?
Anders

Anonym sa...

Be för min hälsa. Jag har problem med magen, gallsten bland annat.
Tack.

Anonym sa...

Jag vill be för min framtid. Jag har en underbar gåva i att skapa och spela musik. Jag vet att jag har en framtid som musiker och vill sprida ett gott budskap men problemet är att jag aldrig tycks hitta några att dela det med. Jag har efter flera års (en lång historia) sökande efter medmusikanter i min hemstad gett upp och flyttat långt därifrån. När jag flyttade så satsade jag allt och har nu inget jobb eller framtid, jag förlitade mig på min tro och hoppades på att hitta medmusikanter här. Men än så länge så verkar det helt hopplöst. Jag ligger sömnlös om nätterna av oro och frustration. Jag undrar varför jag fått en sån fantastisk gåva men berövas om och om igen möjligheten att utnyttja den.

Anonym sa...

Tack för förbön (skrev 28 mars 23.18). Jag mår mycket bättre nu.

Anonym sa...

Dear friends -Will you pray for my lungs.. something in my lungs is not okey. Love and Blessings to you -Robert-

Anonym sa...

Gud, visa oss Din väg och gör oss villiga att följa den. Amen.

Anonym sa...

GUD Jag orkar inte vara utan pengar längre Snälla hjälp mig
Tack Y

Anonym sa...

Hej!

Ber om förbön för mig och min familj, släkt, vänner, arbetskamrater och elever. Att Jesu dyrbara blod ska beskydda oss alla alltid! I Jesu namn!

Anonym sa...

Jesus Kristus, du min Herre, du som dog och uppstod för mig. Jag ber dig om förlåtelse för de synder jag gjort och förlåter dem som gjort något mot mig. Jag sätter dom fria från min irritation osv. Jag vill lämna allt för dig!
Jag ber till dig, Jesus Guds son som jag tror på i mitt hjärta och bekänner med min mun, jag ber till dig, du som ensam är Herre och har kraft att förvandla med din Helige Andes kraft. Jag ber dig ödmjukast om att du ska bevara Pia, min mamma från sjukdom, död, alkohol och cigaretter. Jag ber dig Jesus att du ska beskydda henne med dina änglar och din Heliga Andes kraft! Låt henne få leva, låt henne få lära känna dig Herre. Jag ber dig om detta och vet att fler ber med mig för hennes liv och där vi är flera samlade i ditt namn har du i ditt ord lovat att vara mitt ibland oss och svara oss. Du hör den rättfärdiges bön, gör mig rättfärdig Herre Jesus, rena mig i ditt blod, i ditt heliga namn som står över ALLA andra namn.
Jag lägger detta i dina händer en gång för alla nu Jesus, befria mig från denna oro som gör mig galen. Jesus driv ut min fruktan! Tack för att du lovat höra oss där vi samlas i ditt namn!

Anonym sa...

Herre hjälp mig att få något att göra som är din vilja Herre jesus låt din vilja ske.
Och det måste också komma in pengar till räkningar och det vanliga med mat o så
men till något som är tungt, så jag kan gå till
tandläkaren har tid men inga pengar. Jesus kristus hjälp mig led mig så att man kan känna att jag får ro. Led människor att känna sig ledda att gå din vilja, Herre Jesu kristus över lämnar allt till dig o tror på ditt ord. Amen

Anonym sa...

Ber om vishet och kunskap i mitt arbete som lärare.

Anonym sa...

45 årig 3 barnspappa i Holland har fått ett tungt besked; aggressiv prostatacancer. Be om helande, frid för familjen beskydd för barnen.

be för en 22-årig kille som ber om förbön för att tvivlen och rädslan skall försvinna, att han skall våga tro med hela sitt hjärta.

Be för en kvinna med åderbrock på 12 ställen i stora artären. Be om ett Guds ingripande och ett möte med Hans kärlek.

Fler böneämnen uppdateras hela tiden på https://twitter.com/ovresalen

Anonym sa...

Hej!
Tack för förbön! Jag har tidigare bett om förbön för samma familj som nu.
Det är fantastiskt att helt okända människor kan engagera sig i förbön! Jag tror verkligen att bön förändrar hela situationen!

Mitt böneämne är en kristen barnfamilj som har hamnat i en djup äktenskapskris och jag trodde att problemet hade löst sig nu! Men det är fortfarande djup kris och det måste ske ett under. Genom sms har jag fått veta att frun har en annan man som drar. Vet inte hur långt det förhållandet har kommit! Mannen som ropar om bönestöd för sin familj tror fortfarande på att Gud ska svara på bön och upprätta äktenskapet, även om det just nu är mycket smärtsamt för honom och han är nära att ge upp! Han ber mig att be alla bönemänniskor jag känner att stå med honom.Han lider mycket och han säger att det är den svåraste tid han upplevt i sitt liv! Han har kämpat i tro länge. Bed att han orkar hålla ut! Be att fruns band till den nya mannen bryts helt och hållet och att hon får uppleva Gud näd på nytt i sitt liv, Bed om att de får ny kärlek till Gud och varandra! Be att mannen får vishet att handla på ett klokt sätt mot sin fru! Bed att de får se hur du gör ett under så att de kan fortsätta leva tillsammans i harmoni!
Är så tacksam, om ni kan fortsätta be för familjen! Be att Guds blod beskyddar hela familjen och de små barnen!
Jag hör av mig och berättar om bönesvar!
Tack snälla för bönestöd!

Anonym sa...

Jag skulle vilja ha förbön för att jag får mer frid och glädje i mitt liv.
Känner oro och leda just nu.

Anonym sa...

Jag behöver mer glädje och frid.
Upplever mycket oro och leda just nu.

Anonym sa...

Jag ber Gud om att minna sönner och deras mor och våra närmaste släkt och vänner och jag. Ska få leva och vilja göra det med kraft och mod och livsglädje och sunt i tro hopp och kärlek med Gud .Och våra medmänniskor och varandra och oss själva och livet i kärlek och välsignelse och förlåtelse och fördragsamhet och frid med Gud i Gud ,igenom Guds nåd...Och bli och för bli troendefrälsta kristna Guds barn och lärjeungar och tjännare och vänner med Gud och folk i allmänhet och varandra och oss själva .Och den kristna församling Gud vill vi ska gå till och bli med i.Gott och välsignat och positivt med positiv utvekling... Som Gud vill och lära oss att inte leva för vår egen skull utan för Guds skull . Som Gud och Guds Ord är och Gud vill, och om allt lungt och gott och i frid med Gud .Skyddat och frälst från allt ont i Guds välsignade välvilja för Gott Gode Gud i Jesus namn, amen!!!! Gud välsigne er och frid !!! Ronny PS 103

Anonym sa...

Jag önskar förbön fö mej och min fru och våra fyra barn.Vi har levt under hård press och dålig ekonomi i många år,nu har min fru varit sjuk sedan januari med en långdragen hosta som relaterade i lunginflamation men hostan ligger kvar och även en seg bihålsinflamation,vår relation har varit ansträngd under många år.Min önskan och bön är att hela familjen ska få en levande relation med herren vår fader och att min hustru ska bli helad från den långa sjukdomen.Tack på förhand och gud välsigne er.

Anonym sa...

Hello!

Pray for a young hard doubting man in my town (Sundsvall in Sweden), J**** A****. Pray that the Lord open his ears, his eyes, reveals himself in a mighty way, that he may humble his heart before him and give his life to him as he gave his life for him on the cross. For the glory of God, because he is worthy. Amen and amen and amen again.

God bless!

P.S. This was written first in English and then copied and it is easier for non-Swedish speaking people to understand it also.

Winther sa...

For English Prayer Requests I suggest our English site: http://jesusprayerrequest.com

Anonym sa...

Be för Monica, att Jesus får komma in i hennes liv.

Anonym sa...

Be för mina barn och min man. Be, att alla blir troende, och att min tro blir starkare. Detsamma önskar jag även släkt och vänner.
Tack.

Anonym sa...

snälla Gud hjälp mej bli stark,stabil,må bra,låt mej få vara med M,och inget av mitt mardröms scenario sker,amen

Anonym sa...

SNÄLLA BE FÖR ATT JAG FÅR VARA MED MIN KILLE,JAG BEHÖVER HAN,JAG HAR ETT STORT HÅL I MEJ ,SEDAN FLERA ÅR TILLBAKA INGET HJÄLPER,FÖRUTOM KÄRLEKEN Å GEMENSKAPEN HAN GER MEJ

Anonym sa...

Be att jag inte ska vara stressad inför mitt matte test som jag har imorgon, och mina stora tentor som kommer snart. Be också att det går bra med resultaten. God Bless You all!

Anonym sa...

Be att det går bra på mitt matte test som jag har imorgon och för de stora tentorna som kommer snart i maj. Be att jag inte ska vara stressad under prov (även fast jag har pluggat mycket!)och att jag ska känna guds närvaro. God Bless!

charlotte sa...

be för en 5 barns familj i vadstena som på falska grunder blivit av med sina barn.socialtjänsten ska nu placera barnen på annan ort och dessutom splittra dem. barnen mår fruktansvärt dåligt och vill hem. Fallet ska upp i kammarrätten om några veckor be att gud griper in att lögnerna avslöjas att barnen får komma hem hälsningar leena och björn vadstena

Anonym sa...

jag skulle villa att ni ber för mig och mina barn.attGud skulle visa min väg.Har haft jobbig med deppression och alkohol broblem.Varit nyckter 3 mån.Har ett förhållande med en man som bor långt från min hem stad att Gud skulle ge ro i mitt hjärta och vad han vill med oss.Vill tacka Gud och prisa Honnom. I Jeesu namn ´aamen
Marina

Anonym sa...

Will you friends pray for my problems... I'am in Pansion because I've worked too hard, and become "Burnout" ... I have very tired nerves, eat medicine .. much pain in my heart because of too high "blood-fats" and stress ... Very bad back, because of hard working ... Bad allergi, example infection... has also started to have poor vision in my eyes ...- and my little house is very broken, because I can not work, and the bank would not give us loans.. much problems here.. Here just a few of my sickness... - I repair my house now after winter damage of water pipes and other problems... -Jesus bless you all, i stay in faith for my healing. ISAI 53. Love in him -Brother-

Anonym sa...

Ber för oss vi från Finland och våran många församlingar att den Heliga Anden får komma mera med oss med väckelse, tack och var välsignat,keijo södertälje

Anonym sa...

Tack Gud för att jag har min familj,jag ber en bön för alla dessa människor,och alla andra som har det svårt. Snälla be för mej att min ångest och mina tankar skall gå bort,så jag kan leva ett normalt liv,detta tar kål på mej. Snälla Gud jag ber dej,gör mej fri från denna smärta,den äter upp min själ,och jag orkar inte mer,snart ser jag ingen annan utväg,inget hjälper ju,varken medeciner osv. Jag har försökt,det vet du men det går ju inte. Hjälp mej jag är desperat,hjälp mej GUD!

Bengt sa...

Jesus se mig, hjälp mig!!
Jag orkar inte gå arbetslös längre. Jag är snart 50 år och har saknat fast arbete sedan 1994, bara haft tillfälliga projektarbeten varvat med åtgärder och arbetslöshet. Min fru är sjukpensionär så vår ekonomi är inte bra. Jag får ångest, inte bara av ekonomin utan också att aldrig få en plats på arbetsmarknaden. Jag känner att jag snart nått den gräns jag inte orkar mer, och då blir det svårt för min familj. Jag är rädd, har ångest.
Gode Gud, Jesus hjälp mig.

hank sa...

be för mig så att jag kan starta mitt fredsprojekt för att hjälpa världen. jag vill sprida jesu budskap till alla männsikor och djur.

Anonym sa...

Be för min man som jag tror är deprimerad. Jag älskar honom och min bön är att Jesus ska befria honom från alla rädslor och att han komma ur sin bubbla.
Jag tror på och är förvissad om att Guds ande kan gripa in!

Håkan sa...

Min flickväns familj har separerat och upplever just nu en djup kris, när vi träffades var vi alla så lyckliga och levde för varandra, hoppas Gud kan sammanföra hennes föräldrar igen så vi kan bli en lycklig familj igen.

Anonym sa...

snälla be en bön för mej,att Gud skall ge mej en chans att det blir vi två igen. Gud vet,jag är trött,har redan vart med om för mycket sorg innan.

Anonym sa...

Bed för mig att Gud griper in i mitt liv. Har varit mycket hårt prövad under nästan ett decennium. Så fort ett problem har löst sig kommer nästa som är värre än det förra. Har varit prövad nu på alla områden. Just nu är det kaos i familjen, jag är sjuk och väntar på en operation, förtalas, vantrivs i min stad men vet inte vart jag skall ta vägen. Har ingen äldre familj då mina föräldrar är döda. Känner mig så otroligt ensam och rädd. Mina vänner förstår inte hur jag orkar prövning efter prövning men det de inte vet är att jag faktiskt inte orkar mer. Så bed att Gud griper in där det just nu är så totalt mörkt. Jag fruktar för mitt liv...

Anonym sa...

Snälla ni be Gud hjälpa och upprätta och hela mig .Och göra mig och mitt liv fritt och helt och tryggt i Gud. I trons villa färdig med minna verk för gott ödmjuk och saktmodig och förkrossad .Inför Gud och Guds Ord och Guds Goda vilja i Kristus Jesus Vår Herre välsignat i frid med Gud för Gott som Gud vill bara.För endast Kristus Jesus Vår Herres och min Herres lidande och död och blod som blev utgjutet till försonnig med Gud på Jesus Vår Herres kors och hans uppståndelse till evigt liv med Gud för oss alla och livet och mig bara som Gud vill på alla livets områden med frid med Gud ...Med huset byggt på hälleberger klippan Gud och Guds Ord välsignat i frid med Gud för Gott som Gud vill det .Helt skyddat och frälst från djävulen och allt ont och all sorts elände och problem och bekymmer och allt inte Gud vill .Helt välsignat som Gud vill för Guds skull i frid med Gud för Gott om sagt.. Bara igenom Guds nåd just därför .Och bara som Gud vill och för Guds skull endast och Guds ära.Och för tid och evighet välsignat och i frid med Gud . Så jag fullföljer väl missionsbefallningen med som Gud vill det också , Gode Gud .Och så hjälp minna sönner och deras mor och alla och hela livet välsignat i frid med dig Gode Gud igenom din nåd och Godhet bara Gode Gud för all evighet i frid med dig Gode Gud i Jesus namn,amen???Guds Frid och Gud välsigne er!!! Ronny ps 23 1kor 13 kärlekens lov... Rom 3 och jhon 3:16-17 matt 5-7 , 24,25,28 mark 16 1jhon 1:9 ps 103, 104

Anonym sa...

Bed för mig att jag ska orka leva. Bed för min familj att den ska bli enig och att Gud griper in och hjälper mig med ekonomin. Det känns som jag inte orkar leva en dag till med den na vånda inför morgondagen. Jag tappar snart tron.

Anonym sa...

Tack för förböner. Be åter för min son. Be, att Jesus blir del i hans liv.

Anonym sa...

Be för min kära bror som blev änkling oförklarligt för c:a 1 månad sen och lämnad med en liten pojk på 3 månader. Vår Herre, jag vet att du har en mening i allt men jag vädjar till dig gör så att min brors väg blir rakare framöver, du vet vad han har redan genomgått hittils. Jag vill be för våran sjuka mor, min syster som har en underbar dotter med en psykiskt instabil pappa,min njursjuka vän och att min själsfrände finner tillbaka till mig trots all smärta och elände omkring oss. Be för att ljuset alltid kommer att vara starkare än mörkret i våra liv. Jag vill också be för er alla särkilt de som behöver dig som mest men kanske inte har funnit dig än. Omfamna mig och lyft bort den här tunga bördan som vilar på våra axlar... för herre jag vet inte om jag kan klara allt detta längre

Anonym sa...

Tack för tidigare förbön. Ber nu om förbön för alla mina arbetskamrater. Be, att alla blir frälsta.

Anonym sa...

Gud hela min och fruns relation, hjälp oss att mötas på ett plan av kärlek genom dig Fader. Hjälp A att bli fri sin ilska. Jesus beskydda vår familj. Ge mig tålamod och kärlek.

Anonym sa...

Ber om förbön för min son. Be, att han inte blir sjuk igen. Be, att Jesus bekyddar honom. Tack.

Anonym sa...

Tack Jesus för bönesvar (skrev 17 juni 22.32). Min son mår bättre idag, och jag ber att all falsk religion ska försvinna från honom och Jesus stanna kvar.

Anonym sa...

Jag är lesen och trött och deprimerad över . Att jag inte lykas leva mitt liv trygg och troget och lykligt särskilt väl . Sen min skilsmässa 91...Och skulle få önska Gud att få göra det nu igen Gud??? Helt som du och ditt Ored är och du vill jag ska få göra det för tid och evighet.Och komma till tro på dig Gud igen och komma in i trons villa välsignat i frid med dig Gode Gud som du vill Gode Gud för tid och evighet i Jesus namn , amen!!! Gud välsigne er och Guds frid !!!Ps 103 Ronny

Anonym sa...

Be för min son, som är orolig i sitt inre. Be, att han väljer Jesus till sin Herre. Be, att Jesus ger honom viljan att välja rätt, och att han får Guds frid

Anonym sa...

Jag är ledsen och känner mej osedd av Gud och av människor! Jag saknar någon att dela mitt liv med. Men jag vet inte om jag räcker till, det känns inte så trots att jag försöker tänka mer på andra än på mej själv. Många gånger då jag trott att Gud är på väg att öppna en dörr, så hinner den stängas igen, och snart orkar jag inte tro längre, eller följa mitt hjärta, för det känns som att det inte spelar någon roll om vad jag vill eller drömmer om!
Jag är jätteledsen i hjärtat!

Anonym sa...

Ber om förbön för min syster som har fått diagnosen leukemi.

Tack Jesus

Anonym sa...

Jag ber i Jesu namn, rädda min son!

Anonym sa...

Jag har problem med min hårbotten! Seborré kallas det och jag tror att det kan vara det! Jag mår jättedåligt pga det. Och jag har bett så mycket för det här, och behöver hjälp för det tycks inte förändras. Jag tror att Gud kan förändra det utan problem! Jag vill ta emot ett helande i detta!!

Anonym sa...

Hej!

Bed för min dotter att Jesus befriar henne från ätstörningar. Bed för hela familjen att Jesus frälser och helar.

Anonym sa...

Bed för mig som hamnat i sexuell synd, porrsurfande och självtillfredställelse. Känner skam, ångest och ensamhet över det här.

Anna

Anonym sa...

Nu ber jag igen för min son, som är tom och trasig inom sig och tror, att han är förlorad. Han har inte varit hörsam till Helige Andens röst och tror, att han är fördömd. Be, att Jesus tar över hans liv, och att han blir ett verktyg i Herrens hand.

Anonym sa...

Ber om förbön för Thomas som är bunden av alkohol. Detta finns i hela släktet och behöver brytas i Jesu namn för att inte föras till nya generationer. Endast ett mirakel från Herren kan förändra situationen. Tack för förbön.

Anonym sa...

Jag vill att Jesus ska välsigna och hela min hårbotten som är i obalans, jag tror att Jesus kan göra den i total balans igen! Tack! Amen!

Anonym sa...

Bed för min gudson O-P att hans tro skulle förnyas och att han får möjligheter att umgås meed sina troende vänner, att han gör rätta val i livet. Bed också att hans flickvän blir frälst. Bed att han skulle tänka på Guds vilja då det gäller umgänget med flickan i fråga. Han har i maj sökt studieplats i universitetet. Bed att Guds vilja även här skulle ske. Jesus vet vad det är fråga om.

Anonym sa...

Be igen för min son, som inte vet, om han vill följa Jesus. Två viljor kämpar inom honom. Be, att han får VILJAN att följa Jesus.
Tack.

Anonym sa...

Be för vår dotter som är sjuk be att Gud helar henne....

Anonym sa...

Trots hundratals böner i pingstkyrkan, svenska kyrkan och i hemmet har min son ångest och oro inom sig, och nu vill han söka frid i buddhismen. Be för honom igen, be, att Jesus vinner över buddha. Be, att han får Jesu frid.
Tack för förbön.
En orolig mamma.

Anonym sa...

jag önskar förbön för min son kevin att herren helar sårjen i hans hjärta ock att jesus träder in i hans liv besuddar o bevarar honom från allt ont från en mamma som tror på bönens kraft

Anonym sa...

Ber för min bror för hans sjukdom in själen och hans liv med Jesus att får mera nåd med kraft in tron,tack ,Gud gör under idag i Jesus namn,keijo södertälje

Anonym sa...

Ber om förbön, att Herren helar och ger nya krafter, och att Han leder mig och familjen på rätta vägar.

Anonym sa...

Ber om att bli lycklig mamma.

Anonym sa...

Nu är jag här igen och önskar förbön för min son, som är så rädd för att ha hädat Den Helige Anden. Finns där ingen förlåtelse alls för detta? Jag vägrar tro, att han är förlorad. För Gud är ju allt möjligt. Snälla ni, som är förebedjare, be för min son.
Tack, och be också för alla andra i samma situation.

Anonym sa...

du som önskar för bön för din son jesus är den som förlåter herren hör varje bön du ber tappa inte modet din son är inte förlorat fort sätt att be för din son jesus är med dig han älskar dig o din son tro bå var herre jesus kristus allt kommer att orna sig

Anonym sa...

HEI ALLA FÖRBEDJARE TACK JESUS ATT VI KAN LÄGGA ALLA VÅRA BEKUMMER I JESUS HÄNDER HAN HJÄLBER OSS NÄR VI SJÄLV INTE ÅRKAR BE FÖR MINA SÖNER KEVIN MORGAN RAOUL RAYMOND TACK JESUS ATT DU BRUR OCK ÄLSKAR OSS ALLA

Anonym sa...

DU SOM SKREV DEN 23JUNI DU SOM SKÄNNER DEI LESSEN OCK ÖVER GIVER AV GUD JESUS SER DIG HAN ÄR MED DIG HAN KOMMER ATT ÖPNA DÖRREN FÖR DIG GE INTE UPP HAN ÄR MED DIG HA TÅLAMOD DETT BLIR BÄTRE TRO AV HELA DITT HJÄRTA ALLT DU BER I JESUS NAM SKAL DU FÅ JESUS ÄLSKAR DIG

Anonym sa...

Be för mina magproblem tack.

Anonym sa...

jesus velsingna mina söner morgan raoul raymond kevin låt dem bli dina bud bärare jesus är med er alla tappa aldrig tron på jesus

Anonym sa...

Gode Gud, så svårt det är, när man ber och ber och ber, och bönesvaret dröjer. Det känns så hopplöst. Jag är fortsatt orolig för min son, som lider av att ha gjort misstag i livet. Herre Jesus Kristus, HJÄLP!

Anonym sa...

Be för min dotter och hennes familj, de är i verklig kris och ser ibland separation som enda utväg.
mamma

Anonym sa...

Be för mig, Herren vet vad jag sitter fast i.

Anonym sa...

lämna allt i jesus händer när vi inte årkar själv så måste vi lämna över allt till jesus fortsätt att be för din son jag själv sitter i samma sitson jag ska ha din son i mina bönere lika mycket som min egen endas jesus kan hjälpa oss gje aldrig upp

Anonym sa...

Kära vänner.. Be för mig -Jag ropar nu till dig Jesus -finns det något hopp för mig? Har varit frälst i många år, men fast jag vet nästan allt om allting, och är frälst, faller jag på samma område om och om igen. -Ibland har jag tänkt, att nu kommer jag aldrig att göra det igen, bestämt mig verkligen av hela mitt hjärta ! Men den dagen kommer alltid före eller senare att jag är i diket igen med "grisarna", och har smutsat mitt samvete och hjärtat. -Herre, vad är lösningen på mitt problem ? HJÄLP MIG !!! BER OM FÖRLÅTELSE FÖR MIN SYND

Anonym sa...

Tack för denna bönesida.

Anonym sa...

snälla bröder o systrar hjälp mej att be för min lilla son kevin som har det svårt be att jesus är med honom ock hjälber honom i denna svåra stund herre hela hans hjärta från all sårj ock smärta visa jesus att endast du kan få honom att må bra herre låt honom få ro i själen jesus du är den enda som kan hjälpa jesus vare med er alla tack jesus att du hör alla våra böner tack jesus när vi inte årkar själv mer så kan vi lämna över till dej

Johnwilliams sa...

I lost all the hope for now , I have a good education , been jobless for more than a year now

no home, no job , no money , no love , no friends ,,,,, what am I doing in this world ?

Anonym sa...

Could you please pray for my children. Teija my daughter, who drinks alcohol and has turned to Islam religion. My son Marko who drinks alcohol and smokes cigarettes. Pray that my children will be saved. Kaija sister

Anonym sa...

Be för mig. Har leukemi och diskbråck. Nu har diskbråcket blivit så illa så att jag knappt kan gå eller stå. Hela mitt liv känns så tungt. Be även för att den sjukdomsande som jag upplever mig ha en gång för alla lämnar min kropp. Befria mig JESUS! Be för min otro!

Anonym sa...

Jag vill ha hjälp att be för min relation med en person. Läget är verkligen spänt. Och jag mår mycket dåligt av det.
JJ

Anonym sa...

I have panic-anxiety .. will you pray for me dear friends, that Jesus heal me .. Brother

Anonym sa...

hei,kan dere be for vår økonomi og at vårt hus ikke skal gå på tvansaksjon.velsign vår familie.gud velsigne dere

Anonym sa...

Min syster Maria har mycket svår rygg operation på morgonen 18.10.2010 Vill ni be för henne, att Jesus hjälper att operationen går bra ! Gud välsigne er. -Broder

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 600   Nyare› Senaste»

Skicka en kommentarBÖNESIDAN
Lägg in ditt böneämne här.

Undvik att nämna namn eller använd enbart förnamn eller initialer då vi publicerar böneämnet.
Kom gärna tillbaka hit och vittna när du fått svar på din bön. Gud välsigne dig.
KRISTUSMISSIONEN

De senaste böneämena

Gud hör bön. Lägg in ditt eget böneämne! Klicka här.